in

MSI Hybrid U115 werkt 16 uur op batterij

MSI presenteert de absolute winnaar op accuduur: de MSI U115 Hybrid. Als aan bepaalde voorwaarden (zie onder) wordt voldaan, dan houdt de kleine laptop het maar liefst zestien uur vol. De unieke hybride opslagtechnologie zorgt ervoor dat de harde schijf met ssd-geheugen wordt gecombineerd. Het gaat om een 160 GB hdd en een 8 GB ssd. De U115 heeft een 10 inch scherm, een 4-in-1 card reader en is voorzien van een 6-cel batterij.

MSI’s unieke Hybrid Storage Technologie zorgt ervoor dat het SSD geheugen samenwerkt met de harde schijf. Het is zelfs mogelijk om de harde schijf uit te schakelen middels een sneltoets zodat (energiebesparend) verder werken op het ssd-geheugen mogelijk is. MSI gebruikt een op slc-gebaseerde ssd, welke het opstarten versnelt en het besturingssysteem meer direct laat reageren. SSD geheugen is  niet alleen energiebesparend, maar ook zeer betrouwbaar omdat het schokbestendig is.

De MSI U115 Hybrid heeft een 10 inch lcd-display met een resolutie van 1024 x 600. De led-achtergrond verlichting is niet alleen energiebesparend, maar zorgt tevens voor een betere beeldkwaliteit. Boven alles ondersteunt de U115 Hybrid 802.11 b/g/n draadloos internet en Bluetooth. De  4-1 Card Reader (XD/SD/MMC/Memory Stick) maakt digitale bestanden uploaden zeer makkelijk en de 3 USB 2.0 aansluitingen zorgen ervoor dat externe apparatuur aansluiten in een handomdraai geregeld is.

De batterij haalt 16 uur indien SSD geheugen en LCD scherm aanstaan, de harde schijf uit staat en een 6 cell 11.2V 5.2Ah accu gebruikt wordt. WLAN, BT, Webcam en speakers uitstaan en de power saving modus aanstaat.

Nintendo DSi vanaf as vrijdag in de winkel


Handycam met gps van Sony