in

MSI organiseert 3e editie van de MSI Fandag op 6 mei in DeFabrique! (video)

Na twee zeer succesvolle edities van de fandag gooit MSI dit jaar alle remmen los op de derde editie op 6 mei a.s. Als locatie is gekozen voor het centraal gelegen DeFabrique in Maarssen, Utrecht. Hardware, games, VR, lasergamen, alles is aanwezig van MSI en hun industriepartners.

De MSI Fandag start ’s ochtends om 10.00 uur en zal rond 17.30 uur afgelopen zijn. Toegangskaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via msifandag2017.eventbrite.nl.

GAMEN, GAMEN nog meer GAMEN. MSI profileert zich alweer heel wat jaren als de #1 in gaming hardware, en organiseert sinds 2015 een heuse MSI fandag waar het alle paradepaardjes uitstalt voor iedereen om de nieuwste games uit te proberen. En dit jaar geen uitzondering. En MSI komt niet alleen, meerdere grote namen uit de industrie melden zich ook in de Fabrique op 6 Mei!
Interessante partnerships zorgen voor een uniek programma Zo zal bijvoorbeeld Bethesda van de gelegenheid gebruik maken om een release feestje te geven voor hun nieuwste game Prey, die uiteraard speelbaar zal zijn op de MSI-hardware, samen met een speelbare versie van hun onuitgebrachte spel Quake Champions.

MSI werkt voor de fandag samen met VREE, zij gaan next level met VRisb. VRisb maakt gebruik van het VRee platform, dat het mogelijk maakt om met je hele lichaam in de virtuele wereld te verschijnen en met anderen in een virtuele arena kunt spelen.

Gave prijzen en give-aways Ook zullen er meer prijzen dan ooit te winnen zijn. Zo heeft Casio een racewedstrijd op een 4K beamer van 4 meter, waarbij er een G-Shock horloge te winnen valt. Daarnaast maken deelnemers aan de MSI Quiz ook kans op MSI Hardware, MSI goodies en veel gamecodes. Bij het verlaten van de MSI fandag krijgt iedereen een goodie bag met supervette goodies, denk aan een waardebon van €10,00 bij Alternate.nl, maar ook een Destiny 2 beta code van Activision!

Zie jij dit evenement helemaal zitten? Een kaartje kost slechts €10,00 via msifandag2017.eventbrite.nl Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de aftermovie van de vorige fandag:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

thyssenkrupp zet Microsoft HoloLens in voor het inmeten van trapliften

Van Domburg Partners exclusief distributeur van AMX by Harman voor de Benelux