in

NACON onthult de Revolution Unlimited Pro Controller voor PS4

Nieuwe, officieel gelicenseerde draadloze controller voor PlayStation®4 verschijnt begin 2019 onder het NACON-merk – BIGBEN INTERACTIVE maakt met trots bekend dat de nieuwe draadloze REVOLUTION Unlimited Pro Controller begin 2019 verkrijgbaar is voor PlayStation®4 (PS4™) onder het NACON-merk.

De controller is ontwikkeld onder licentie van Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) Ltd.

Volgend op het succes van de Revolution Pro Controller en Revolution Pro Controller 2, samen goed voor wereldwijd 600.000 verkochte exemplaren, zet NACON een stap vooruit in de ontwikkeling van accessoires die uitblinken in prestaties en comfort door het introduceren van de eerste PS4™-controller met draadloze verbinding en next level-verbeteringen.

“Met grote trots lanceren we deze gelicenseerde PS4™-controller die door ons NACON-team gemaakt is op basis van feedback van de community over onder andere ergonomie en aanpasbaarheid”

De REVOLUTION Unlimited Pro Controller voor PS4 ™ is draadloos, maar kan ook met draad worden gebruikt. De controller is voorzien van een headset-ingang voor audio en communicatie en aan de onderkant van een bedieningspaneel voor directe bediening van de headset, gameprofielen en verbindingsinstellingen.

Revolution Unlimited Pro Controller 2 PB.png

“Met grote trots lanceren we deze gelicenseerde PS4™-controller die door ons NACON-team gemaakt is op basis van feedback van de community over onder andere ergonomie en aanpasbaarheid” zegt Alain Falc, oprichter en CEO van BIGBEN INTERACTIVE. “Na meer dan een jaar ontwikkeltijd zit deze verbeterde versie van onze bestseller vol met nieuwe functionaliteiten die we met veel plezier onthullen aan de meest competitieve gamers.”

De NACON REVOLUTION Unlimited Pro Controller, met officiële licentie van Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) Ltd voor PS4™, is verkrijgbaar in het eerste kwartaal van 2019. Meer informatie wordt binnenkort onthuld.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederlandse consument wordt niet blij van emoji’s en gifjes in klantenservice

Voorspellingen voor de feestdagen – wat kunnen retailers verwachten van het winkelseizoen in 2018