in

Nederlandse deelnemers WCG 2007 bekend

Afgelopen donderdag was het zover. De Nationale finale van de World Cyber Games 2007 vonden plaats in een afgeladen en warm Off Corso in Rotterdam. De 15 finalisten streden voor die felbegeerde vliegtickets naar Seattle voor de World Cyber Games.

De finales werden afgewerkt met het “best of 3” of “best of 5” principe.
In de categorie Dead of Alive 4 op de Xbox 360 won Krye gemakkelijk van Glyx met 3-0
Bij Need for Speed: Carbon (pc) won de ervaren Steffan met seconden voorsprong van de rookie Master Tom, die slechts 2 maanden aan het spelen was, met 3-0.
In Command & Conquer 3: Tiberium Wars (PC) won aRRR met 2-1 van Areca.
Project Gotham Racing 3 op de Xbox360 werd gewonnen door Handewasser die met 2-1 te sterk was voor Agoris.
Bij Warcraft III: The Frozen Throne (PC) was de favoriet Grubby. Grubby die wereldberoemd is bij Warcraft spelers (meneer heeft een fanclub van 40.000 mensen) maakte zijn naam waar en versloeg de sterk spelende DeSnodeSnodaard met 2-0.
In twee spannende wedstrijden Fifa ’07 bleek vnX toch sterker te zijn dan Flopzie en won daarom ook met 2-0. De teams Quality Gaming en Supreme Gaming namen het tegen elkaar op in populairste spel van de avond Gears of War op de Xbox 360. Na een paar spannende partijen won Quality Gaming de nationale finales.

De Nederlandse finalisten zullen tussen 3 en 7 oktober in Seattle het gaan opnemen tegen 700 andere deelnemers uit de hele wereld met een kans op 20.000 dollar prijzengeld.