in

Netgear breidt Orbi-familie uit met nieuw dual band mesh-systeem – mooi en strak ontwerp met krachtige WiFi

Eenvoudig in te stellen mesh-systeem met cybersecurity en ouderlijk toezicht breidt WiFi overal in huis uit – Netgear introduceert vandaag de nieuwste toevoeging aan het populaire Orbi™ Whole Home WiFi-systeem.

Dit nieuwe Orbi Dual Band Mesh WiFi-systeem dat bestaat uit een router en één of meer satellieten, is het best geschikt voor een middelgrote tot grote woning om betrouwbare WiFi te bieden voor streaming en gaming. Dit nieuwe Orbi Mesh WiFi-aanbod beschikt ook over NETGEAR Armor ™ cybersecurity om uw huis te beschermen tegen online bedreigingen en Circle® Smart Parental Controls om de schermtijd te beheren.

NETGEAR breidt de Orbi-line-up uit omdat we geloven dat iedereen de beste WiFi-ervaring verdient

De nieuwste toevoeging aan de productfamilie Orbi Whole Home WiFi-systeem combineert prestaties met stijl en levert gecombineerde snelheden tot 1,2 Gbps voor huishoudens met een groot aantal apparaten met internetverbinding. Het nieuwe compacte en moderne ontwerp gaat subtiel samen met het interieur van een huis: onopvallend op een plank, aanrecht of entertainmentcentrum. De installatie is eenvoudig en in enkele minuten voltooid via de Orbi-app vanaf uw mobiele Android- of iOS-apparaat, waarmee ook het beheer van de wifi in huis mogelijk is. Orbi werkt met Amazon Alexa™ of Google® Assistant voor spraakbeheer van veelgebruikte functies zoals het inschakelen van een gastennetwerk.

Naadloos streamen

Deze nieuwe Orbi maakt gebruik van een enkele WiFi-netwerknaam (SSID) om WiFi in het hele huis naadloos beschikbaar te maken. Loop gerust door het huis met een mobiel apparaat, want onderbrekingen worden zo geëlimineerd en continu streamen is geen probleem. Orbi Whole Home Mesh WiFi-systemen staan ​​in de markt bekend als de marktleider op het gebied van thuis WiFi. Met deze nieuwste introductie in de productfamilie biedt NETGEAR nu een WiFi-kwaliteitssysteem van nog betere kwaliteit.

“NETGEAR breidt de Orbi-line-up uit omdat we geloven dat iedereen de beste WiFi-ervaring verdient”, zegt David Henry, senior vice president van Connected Home Products voor NETGEAR. “Met het nieuwe dual-band Orbi-aanbod maken we de Orbi-technologie toegankelijker voor een breder publiek door in te spelen op de WiFi-behoeften van elk huishouden. Met een Orbi-systeem is de tijd van plekken zonder bereik verleden tijd en met deze nieuwe kit bieden we de vertrouwde dekking van begin tot eind in ieder huis.”

De bekroonde Orbi-technologie van NETGEAR levert krachtige WiFi voor het hele huis zodat het hele gezin tegelijkertijd naar hartenlust kan gamen, streamen en surfen op het internet. Wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld voor grotere huizen of die met een complex architectonisch ontwerp, kunnen gemakkelijk meerdere satellieten aan het netwerk worden toegevoegd. Met de Orbi-app voor mobiele Android- of iOS-apparaten is de snelle en eenvoudige installatie in enkele minuten voltooid en is het ook mogelijk om een WiFi-netwerk voor gasten voor familie en vrienden op te zetten.

NETGEAR Armor ™ cyberbeveiliging

Bescherm uw huis en huishouden tegen online bedreigingen met Armor, een gelaagde cyberbeveiliging die is ingebouwd in de Orbi Dual Band WiFi-router. Armor beschermt al uw slimme en mobiele apparaten, smartphones en computers beschermt met de beste antivirus, anti-malware en gegevensbescherming voor een onbeperkt aantal apparaten.

Circle® Smart Parental Control

De meest uitgebreide oplossing voor ouderlijk toezicht die beschikbaar is voor uw thuisnetwerk. Met meerdere filters die de mogelijkheid bieden om unieke configuraties en voor de leeftijd geschikte instellingen voor elk gezinslid in te stellen – inclusief volwassen en expliciete inhoud – en verdere aanpassing door het wisselen van instellingen voor verschillende apps, websites, advertentieblokkering en veilig zoeken. Met de meegeleverde parental control hebben ouders nu meer zichtbaarheid en controle over de schermtijd van hun kinderen en kunnen ze gerust zijn dat hun kinderen veilig zijn terwijl ze online zijn.

Prijzen en beschikbaarheid

Het NETGEAR Orbi Mesh WiFi-systeem is binnenkort beschikbaar via geautoriseerde NETGEAR-partners en andere resellerkanalen, e-commercesites en grote retailers.

Orbi Mesh WiFi-systeem (RBK13) – (1) Orbi 1,2 Gbps router met (2) satellieten voor een MSRP € 219,99 Euro.

Ga naar NETGEAR.nl voor meer informatie over het nieuwe Orbi Mesh WiFi-aanbod en de hele familie Orbi Mesh WiFi-systeemmodellen die beschikbaar zijn in de Orbi Tri-Band Home WiFi-systeemfamilie.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sony lanceert eerste 1000 tracks voor 360 Reality Audio

OPPO lanceert picture perfect Reno2 serie