in

NETGEAR en Circle Media Labs bieden ouders snelle controle over hun thuisnetwerk

NETGEAR voegt ondersteuning voor Circle with Disney-software toe aan zijn Orbi Tri-Band-thuiswifisystemen en Nighthawk-wifirouters. NETGEAR stelt ouders op hun gemak door hen niet alleen toegang tot de juiste online content in te laten regelen, maar hen ook de tijd te laten beperken die hun kinderen online doorbrengen.

Circle with Disney is een slimme manier om online content en de tijd die kinderen online doorbrengen, in te regelen op elk verbonden apparaat. Met de gebruiksvriendelijke Circle app – beschikbaar op zowel iOS als Android – kunnen ouders unieke profielen voor elk familielied instellen. Denk aan dagelijkse tijdlimieten voor apps en websites, individuele filters voor elk familielid, het instellen van bedtijd voor elk familielid en hun devices, en de verbinding van een apparaat of gebruiker pauzeren met één druk op de knop. Met Circle Go is dat allemaal zelfs buitenshuis te doen. Met Circle with Disney op NETGEAR-routers hebben ouders niet alleen meer controle, maar het bespaart ook geld en voorkomt aanschaf van extra hardware – het wordt immers direct op de router geïnstalleerd.

“We zijn blij dat we, door de handen ineen te slaan met één van de meest vertrouwde routermerken, Circle aan nog meer families kunnen aanbieden.”

“NETGEAR belooft zijn klanten altijd al de beste draadloze netwerkverbinding’, zegt David J. Henry, senior vice president Home Networking bij NETGEAR. “We zijn erg blij dat we kinderen van alle leeftijden een veilige en fijne online ervaring kunnen bieden via Circle With Disney op onze Orbi- en Nighthawk-routers. We kijken ernaar uit ondersteuning voor Circle With Disney aan meer NETGEAR-producten toe te voegen.”

“We zijn blij dat Circle al zoveel families helpt, en we hebben gezien dat hoe eerder ouders online gedrag kunnen beperken en belonen, hoe beter dat voor een familie is’, zegt Lance Charlish, CEO bij Circle Media Labs Inc. “We zijn blij dat we, door de handen ineen te slaan met één van de meest vertrouwde routermerken, Circle aan nog meer families kunnen aanbieden.”

NETGEAR en Circle bieden samen de meest complete oplossing voor ouders voor afstelling van hun thuisnetwerk. Per familielid en leeftijdscategorie zijn unieke instellingen beschikbaar. Bovendien zijn instellingen voor meerdere apps, websites, ad-blockers en veilig zoeken beschikbaar. Daarmee hebben ouders meer inzicht in en controle over wat hun kinderen zien, en kunnen ze er gerust op zijn dat hun kinderen online veilig zijn.

Onder de instellingen op NETGEAR-producten met Circle with Disney zijn:

Beschikbaar via de gratis app:

 • Filter: stel individuele filters voor elk familielid in, passend bij hun leeftijd en interesse
 • Pause: pauzeer internettoegang per apparaat, gebruiker of in het hele huis met één druk op de knop
 • History: zie welke sites worden bezocht en gefilterd
 • Safe Search: filter ongeschikte sites en afbeeldingen uit zoekresultaten
 • Ad Blocking: blokkeer de meeste reclames op websites

Beschikbaar via een premium-abonnement:

 • Time Limits: beperk de dagelijkse online tijd voor elk familielid via websites, apps, en meer
 • BedTime: stel tijdstippen in waarop de online verbinding beschikbaar of verbroken wordt
  OffTime: stel eenvoudig individuele online tijd in, en perioden waarin internet niet beschikbaar is
 • Usage: zie hoeveel tijd kinderen online doorbrengen
 • Rewards: verleg tijdslimieten, verlaat de bedtijd, of schakel offline tijd uit
 • Connections: integreer met apps van derden, zoals Choremonsters en IFTTT.

MyCircle is een extra app dat ouders een gepersonaliseerd dashboard biedt waarop ze met hun kinderen kunnen verbinden en hun Circle-dashboard kunnen checken. Daarnaast kunnen zij CircleGo op de devices van hun kind installeren en Circle-dekking uitbreiden naar buitenshuis.

NETGEAR-producten zijn beschikbaar via de grote retailers. Online circle is momenteel beschikbaar op selecte Nighthawk-routers en wordt binnenkort uitgerold naar bestaande Orbi-gebruikers middels een firmware-update. Voor meer informatie over de beschikbare abonnementen, zie www.netgear.com/circle.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Mobiele professionals raken steeds meer verslaafd aan Wi-Fi

Libratone Q Adapt On-Ear hoofdtelefoon bekroond met Tech Award