in

Netgear introduceert ‘s werelds eerste Wifi 6E unlocked 5G Mobiele Hotspot

De nieuwe Nighthawk M6 Pro Mobiele Hotspot Router biedt snel en veilig internet in een draagbaar apparaat

NETGEAR ondersteunt sinds vandaag de nieuwe 6GHz band voor client devices op haar Nighthawk M6 mobiele hotspot routers. De ultrasnelle M6 Pro 5G WiFi 6E Hotspot Router (MR6450) ondersteunt 5G internet tot 6Gbps1 en WiFi snelheden tot 3.6Gbps2.

Veranderingen in werk en levensstijl hebben geleid tot een groeiende behoefte aan altijd en overal veilige, snelle internetverbindingen voor meerdere apparaten. Goede en veilige WiFi is noodzakelijk wanneer je onderweg, op workation of op vakantie bent. Openbare WiFi is niet veilig en vaak te langzaam om een zakelijke transactie of persoonlijke bankoverschrijving te riskeren. De M6 Pro biedt een draagbare, veilige WiFi-verbinding met een ingebouwde firewall voor maximaal 32 apparaten. Hierdoor heb je op elke plaats cellulaire dekking. Reizigers en werknemers kunnen genieten van videostreaming, Zoom gesprekken, online games, sociale media updates en het uploaden/downloaden van grote bestanden, zonder onderbreking en risico op inbreuk. Dankzij wereldwijde roamingondersteuning3 blijven ze verbonden, waar ze ook naartoe gaan.

De M6 Pro is ook geschikt voor gebruik thuis of op vakantie en kan de WiFi-dekking opvoeren tot 92,5 vierkante meter met de In-Home Performance Mode, door de batterij te verwijderen en de voedingsadapter te gebruiken. In grotere huizen kan de hotspot samen met een bestaande WiFi-router worden gebruikt door deze op de 2,5 Gbps Ethernet-poort aan te sluiten. Voor locaties waar het cellulaire signaal niet sterk is, kunnen externe antennes (apart verkrijgbaar) de 5G-ontvangst verbeteren wanneer deze worden aangesloten op de antennepoorten. De ingebouwde USB-C poort kan worden gebruikt om apparaten op te laden of als een ultrasnelle bekabelde verbinding, tot 5Gbps4, met een computer of laptop.

De Nighthawk M6 Pro combineert het Qualcomm® Snapdragon™ SDX65 Mobile Platform met NETGEAR’s expertise in netwerktechnologie om topprestaties te leveren met uitstekende snelheden. Hij is uitgerust met een duurzame batterij die tot 13 uur werkt op één lading5. De hotspot is ontgrendeld en werkt met de SIM-kaarten van de grote 5G/4G-netwerkoperators.

“Waar je ook naartoe gaat, of het nu voor een snelle zakenreis, een lange vakantie of een beetje van beide is, het gemak en de gemoedsrust van een krachtig, veilig en persoonlijk netwerk op zak kan niet genoeg worden benadrukt”, zegt David Henry, president & GM van Connected Home Products en Services bij NETGEAR. “De M6 Pro combineert de nieuwste WiFi 6E- en 5G-technologieën in een klein apparaat voor baanbrekende, veilige mobiele WiFi en ultrasnelle snelheden. Dit is een complex staaltje techniek dat alleen NETGEAR kon realiseren.”

Technische specificaties:

  • Next level 5G-prestaties: sterk, betrouwbaar en veilig 5G-internet met snelheden tot 6Gbps. Perfect voor tijdens werk en ontspanning onderweg.
  • Ultrasnelle WiFi-snelheden met WiFi 6E: WiFi-snelheden tot 3.6Gbps op maximaal 32 apparaten voor snelle downloads, gaming en streaming.
  • Aangedreven door Qualcomm® Snapdragon® SDX65 Chipset: de geavanceerde Qualcomm-modem ondersteunt de Sub-6-band van 5G en levert meerdere technologieën en extreme energie-efficiëntie.
  • Intuïtieve touchscreen interface: stel in, beheer, deel en controleer WiFi eenvoudig op het 2,8″ LCD-touchscreen.
  • Veilig en betrouwbaar netwerk: bespaar mobiele data en vermijd gevaren wanneer je rechtstreeks verbinding maakt met openbare WiFi. De Nighthawk M6 biedt een ingebouwde firewall voor een persoonlijke WiFi verbinding met extra wachtwoord beveiliging voor Web UI en LCD.
  • Ontgrendeld potentieel: accepteert nano SIM-kaarten van grote 5G/4G-netwerkoperators.
  • In-Home Performance Mode: verhoog de WiFi-dekking tot 92,5 vierkante meter thuis. Verwijder hiervoor de batterij en gebruik de voedingsadapter.
  • USB-C-poort: laad een apparaat op of krijg toegang tot een ultrasnelle bekabelde verbinding tot 5Gbps. Mobiele accessoires: verhoog je 5G-celontvangst door externe 5G-antennes (apart verkrijgbaar) aan te sluiten op de beschikbare antennepoorten.
  • Krachtige 5040mAh batterij: blijf langer verbonden. De batterij gaat tot 13 uur mee met één keer opladen.
  • HPUE-ondersteuning: maakt een beter 5G-bereik mogelijk. Pik een 5G-signaal op aan de buitenranden van 5G-dekkingsgebieden, zelfs waar andere apparaten dat niet kunnen.

De M6 Pro is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en dankzij het compacte ontwerp is hij gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Het apparaat heeft een intuïtief kleurentouchscreen om het dataverbruik te controleren, de WiFi-naam/wachtwoord te bekijken en te wijzigen, de mobiele signaalsterkte te controleren en de netwerkinstellingen te beheren.

De M6 Pro Mobile Router (MR6450) is nu verkrijgbaar bij Netgear.com.nl MSRP: €999,99.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vier manieren om de aandacht van je doelgroep te krijgen

CES 2023: Republic of Gamers gaat voor maximale prestaties met nieuwe 2023 line-up