in

Nieuwe access points van Zyxel maken einde aan uitdagingen 11ac Wave 2 WiFi

Zyxel Communications introduceert vandaag drie nieuwe 802.11ac Wave 2 draadloze access points: NWA1123-AC HD, NWA5123-AC HD en WAC6303D-S. Hiermee adresseert Zyxel de uitdagingen van de hedendaagse 802.11ac Wave 2 WiFi-netwerken.

De sprong van 802.11n naar de 802.11ac Wave 1-standaard heeft gezorgd voor een prestatievooruitgang. Zyxel kan met zijn nieuwe producten nu het volledige potentieel van draadloze Wave 2-netwerken bieden.

De nieuwe 802.11ac Wave 2-standaard vereist intensieve ruisonderdrukking omdat niet-MU-MIMO-clients in een groep anders de algehele netwerkprestaties kunnen verslechteren.

“Wave 2 Access Points zijn nu goed voor ongeveer 60% van alle AP-verkopen in de zakelijke markt”

De Wave 2-access points (AP’s) van Zyxel zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te gaan. Ze zijn uitgerust met next-gen beamforming-technologie die het mogelijk maakt datasnelheden te verhogen voor MU-MIMO-compatibele clients en voor alle bestaande clients. Deze apparaten zijn ontwikkeld met een “RF First”-beleid dat het radiofrequentie ontwerp optimaliseert in elk aspect van de hardware om maximale dekking te bieden met hogere gegevenssnelheden.

Pluk echte voordelen van nieuwe standaard

De BYOD (Bring Your Own Device) -trend van tegenwoordig stelt steeds hogere eisen aan bedrijfsnetwerken omdat steeds meer werknemers meerdere apparaten meenemen naar kantoor. In deze overspannen netwerkomgeving verlichten de Wave 2-AP’s van Zyxel de verhoogde druk. Wave 2 AP’s kunnen tegelijkertijd met meerdere apparaten op een hoge snelheid communiceren, ongeacht of verbonden clients MU-MIMO-compatibel zijn. Dit verbetert niet alleen de algehele netwerkprestaties, maar verbetert ook de gebruikerservaring, vooral wanneer een groot aantal apparaten verbonden is.

Bestrijd de interferentie

Met meer draadloze opties op de werkplek hebben de Wave 2-AP’s van Zyxel ingebouwde filters om de interferentie van 3G/4G-mobiele netwerken te minimaliseren. De WAC6303D-S is ook uitgerust met een slimme antenne waarvan bewezen is dat deze WiFi-co-channel interferentie in drukke omgevingen elimineert.

“Wave 2 Access Points zijn nu goed voor ongeveer 60% van alle AP-verkopen in de zakelijke markt”, zegt Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. “De Wave 2-oplossing van Zyxel is gebouwd voor een groot aantal marktsectoren en we hebben er alle vertrouwen in dat we de acceptatie van deze technologie in het mkb, de hospitality en het onderwijs zullen versnellen.”
Het NWA1123-AC HD-stand-alone AP, NWA5123-AC HD Unified AP en WAC6303D-S Unified Smart Antenna-AP zullen beschikbaar zijn in Benelux vanaf december via geautoriseerde Zyxel-wederverkopers.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sinterklaas geeft in 2017 €358 miljoen online uit

Van parttime verkoper naar nieuwe CEO MediaMarkt Nederland