in

Nieuwe Eminent full-hd netwerkmediaspeler

Eminent introduceert een full-hd mediaspeler die voorzien is van de nieuwste Sigma Designs processor. Met deze geavanceerde processor levert de EM7075 hd-media stream hoogwaardige beeldweergave, brede ondersteuning voor codecs en kristalhelder digitaal geluid. De hd-media stream speelt films af via het netwerk en via een externe usb-harddisk op een full-hd-televisie. Het apparaat is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 139,95 euro.

De EM7075 hd-media stream full-hd netwerkmediaspeler van Eminent is voorzien van de nieuwste Sigma Designs processor SMP8655. Deze krachtige chip verzekert een scherpe en vloeiende weergave van films en fotos op een full-hd-televisie. Tevens biedt de speler ondersteuning voor Dolby Digital (AC3) geluid. De processor is geschikt voor het weergeven van high-definition formaten zoals DivX, WMV9 HD, MP4, MKV (H.264) en VC-1 in full-hd 1920×1080 resoluties.

Sluit een usb-stick, harde schijf of andere speler aan om mediabestanden te laten zien op televisie. De speler ondersteunt externe harde schijven tot 1,5 Terabyte. De verwachte adviesverkoopprijs van de EM7075 hd-media stream is 139,95 euro. De mediaspeler ligt in de winkel vanaf eind augustus 2009.

Supersnel op YouTube met de Tjoep

Multimedia speakersets met 360 graden geluid