in

Multimedia speakersets met 360 graden geluid

Logitech breidt het productaanbod van multimedia speakersets uit met vier nieuwe systemen die een 360 graden geluidservaring mogelijk maken. De speakers in elke satelliet staan zowel naar voren als naar achteren gericht. Op die manier is er overal geluid, ook als de gebruiker zich door de kamer beweegt. De Z320 heeft een adviesprijs van 49,99 euro, de Z323 is 59,99 euro, de Z520 en Z523 hebben beide een adviesprijs van 99,99 euro. De systemen zijn vanaf september verkrijgbaar en werken zowel op de pc als op de Mac.

Het Logitech Speaker System Z523 bestaat uit twee slanke satellietspeakers en een 6.5-inch down-firing subwoofer die zeer voelbare bastonen produceert. Maar liefst 40 watt (RMS) vermogen vult een ruimte probleemloos met vol, dynamisch geluid. Ook de Z323 produceert een stevige bas. Met 30 watt (RMS) vermogen en een solide down-firing subwoofer zijn alle ingrediënten aanwezig om ouderwets te genieten van geluid.

De stijlvolle Logitech Speaker Systemen Z520 en Z320 vullen een kamer met geluid, maar nemen nauwelijks ruimte in. Ideaal voor mensen die geen ruimte hebben voor het plaatsen van een subwoofer. De Z520 brengt muziek, films en games echt tot leven met behulp van een twee-weg speakerontwerp en 26 watts (RMS) vermogen. De Z320 is ideaal voor gebruik in combinatie met een laptop. Een bescheiden vermogen van 10 watt (RMS) vult probleemloos een kantoorruimte. Ook is een koptelefoon aan te sluiten.

Nieuwe Eminent full-hd netwerkmediaspeler

Vier nieuwe Olympus FE-cameras