in

Castlevania wordt bioscoopfilm

Konami Digital Entertainment GmbH en Steven Paul kondigen aan dat Castlevania, Konami’s alom best-selling videogame franchise zal worden verfilmd. De film staat gepland om uit te komen begin 2010, en zal worden geproduceerd door Steven Paul (Ghost Rider) en geregisseerd door James Wan (SAW). De film wordt op locaties door heel Oost Europa opgenomen.

Net zoals de videogame, zal de verfilming van Castlevania een fantasievolle en opwindende reis zijn door het labyrint van Dracula’s kasteel. De gebroeders Trevor en Cristofer Belmont zijn jonge ridders die zijn opgegroeid met de verhalen over hoe hun voorouders Dracula en zijn duistere leger bevochten. Als de gebroeders volwassen zijn, bestrijden zij samen met hun bescheiden leger, bestaande uit een aantal ridders en de beeldschone ‘warrior princess’ genaamd Sypha, de lokale barbaren.

‘Sinds het debuut in 1986, heeft Castlevania de standaard gezet in zijn genre en de videogame serie is befaamd om zijn mix van avontuur, verkenningstochten en actie,’ zo vertelt Martin Schneider, European Marketing and PR Director voor Konami Digital Entertainment. ‘Wij verheugen ons erop om het geweldige team dat Crystal Sky bijeen heeft gebracht te ondersteunen om met zijn allen deze alom geprezen formule zo goed mogelijk te vertalen naar de Castlevania movie experience.“

Nieuwe Eminent full-hd netwerkmediaspeler

Vier nieuwe Olympus FE-cameras