in

ToughDrive promotie bij Freecom

Vanaf morgen start Freecom een speciale promotie-actie voor de ToughDrive harde schijven. Als een consument een ToughDrive van Freecom koopt en later een betere mobiele schijf vindt van een ander merk, dan krijgt de klant het aankoopbedrag van de ToughDrive dubbel terug. Daarnaast lanceert het bedrijf een harde schijf die beveiligd is met een key card. Even kaartje ervoor en de bestanden zijn toegankelijk. Zonder kaartje komen andere gebruikers er niet bij.

De Hard Drive Secure beveiligt opgeslagen gegevens dankzij een toegangskaartje of key card. Deze haalt de gebruiker even heen en weer aan de voorkant, en hij heeft toegang. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om gegevens te beveiligen en gecontroleerd toegang te bieden, maar ook om ongewenste data buiten de deur te houden.

Ook introduceert Freecom de Hard Drive Quattro, speciaal voor audio-en videoprofessionals. Deze schijf kent vier interfaces, waaronder eSata, turbo-usb en FireWire 800. De schijf heeft dezelfde aluminium behuizing als de Drive Secure productlijn.

De Hard Drive Secure is er in groottes vanaf 500 GB. Deze versie heeft een adviesprijs van 199 euro. De grootste met 2 TB geheugen kost 289 euro. De Quattro is er ook vanaf 500 GB, welke versie een adviesprijs heeft van 149 euro. Voor meer informatie over de promotie, zie www.thebestharddrive.com.

Nieuwe Eminent full-hd netwerkmediaspeler

Vier nieuwe Olympus FE-cameras