in

Nieuwe lijn Mac-cessoires van Targus

Targus lanceert een compleet nieuwe lijn Mac-accessoires, waaronder een muis en slim case, en brengt als eerste een draadloze presenter en een koelmat op de markt, speciaal ontwikkeld voor MacBook.

In november en december komt Targus’ eerste serie accessoires voor MacBooks op de markt. Naast een Presenter en Chill Mat bestaat deze lijn uit twee draadloze muizen, een usb-hub en een serie slim-line cases. Deze serie wordt bovendien binnenkort uitgebreid met een schermfilter.

Het aantal MacBook-gebruikers groeit constant, en alleen al in Nederland is in het eerste kwartaal van dit jaar de verkoop van MacBooks met 42,6 procent gegroeid in vergelijking met vorig jaar.

De Chill Mat voor Mac is speciaal ontworpen voor de MacBook, en de geruisloze usb-aangedreven ventilators in de cooling mat zijn zo geplaatst dat ze precies die delen afkoelen die bij een MacBook het warmst worden. De bovenkant van de mat loopt schuin omhoog, en garandeert zo een ergonomisch correcte werkhouding. De geperforeerde onderkant zorgt voor een koel comfort, als u met uw MacBook op schoot zit te werken.

Een ander nieuw product in deze serie is Targus Bluetooth Presenter voor Mac, de eerste op de markt die speciaal is ontworpen voor MacBook, en die gemakkelijk te gebruiken als muis én als presenter. ‘Het unieke aan de presenter is dat de cursor zeer precies te bedienen is door de 4-way Touch Scroll-knop, die een 360° functie heeft. Hierdoor kan men heel nauwkeurig werken met foto’s, grafieken, enzovoort,’ vertelt Peter van der Putten, Sales Director Targus Benelux.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Mac-lijn heeft Targus ook gedacht aan de bescherming van de MacBook. Het resultaat hiervan is een lichte slim-line case, verkrijgbaar in drie maten en twee kleuren. Ze zijn geheel open te ritsen, maar kunnen ook alleen aan de bovenkant worden geopend. De stevige buitenkant beschermt tegen druk-, stootschade en vocht. De binnenkant is gevoerd met een schuimstof, die de laptop beschermt tegen krassen. De prijs voor deze producten ligt tussen 30 en 40 euro.

LaCinema Rugged

Kwart Nederlanders lijdt aan Sinterklaas-stress