in

Moondance Glow speakersysteem versterkt muzikale stemming

Altec Lansing heeft onlangs het Moondance Glow speakersysteem geïntroduceerd. De Moondance Glow is een kwalitatief hoogwaardig iPod-muziekaccessoire, een compact audiosysteem-plus-wekker met een unieke draadloze afstandsbediening uitgerust met een snooze functie. Het systeem versterkt iedere muzikale stemming dankzij een combinatie van verlichting en muziek.

De Moondance Glow heeft een uniek diffuus verlichtingssysteem met diverse kleuren. Die kunnen helpen om energieke ochtenden en relaxte avonden te creëren. Een dimbaar sfeervol oranjegeel lcd-licht geeft de naam van het nummer en het radiostation weer op de display.

Via twee 3-inch drivers en precisiespeakers genereert het systeem een volledig spectrum aan kristalhelder stereogeluid waardoor muziek geweldig klinkt, in welke stemming de gebruiker ook is.

“Onze lange geschiedenis in het ontwikkelen van hoogwaardige en innovatieve audioproducten komt goed van pas in deze tijd waarin mensen steeds meer van hun speakersysteem verwachten. Het stelt ons in staat om goede systemen te ontwikkelen die ongekende extra voordelen leveren,” aldus Luc Ackaert, hoofd van de Europese Consumentendivisie van Altec Lansing.

Een dubbele wekker laat de gebruiker wakker worden met zijn of haar iPod, FM radio of ingebouwde standaardwekker. Het apparaat is te bedienen met een draadloze afstandsbediening met snooze-functie. Op de Moondance Glow kunnen vier FM-radiostations worden voorgeprogrammeerd en een draadantenne zorgt voor een prima ontvangst. De Moondance Glow heeft een verbeterde afstandsbediening (naast de draadloze bediening met snooze functie) waarmee gebruikers kunnen schakelen tussen de RDS FM radio, wekker, playlist en muzieknavigatie. Via een standaard aansluiting kunnen MP3 spelers en andere audio-apparaten, zoals cd en dvd-spelers, worden aangesloten.

Het Moondance Glow-systeem is nu exclusief verkrijgbaar bij alle Dixons filialen in Nederland. Vanaf januari 2009 is de Moondance GLOW beschikbaar bij de overige elektronicazaken in Nederland. De consumentenadviesprijs bedraagt 179.99 euro.

LaCinema Rugged

Kwart Nederlanders lijdt aan Sinterklaas-stress