in

LG introduceert tweede PRADA-telefoon

LG Electronics en PRADA Group (Prada) lanceren voor het einde van dit jaar 2008 hun tweede gezamenlijke mobiele telefoon. De nieuwe PRADA-telefoon van LG heeft een ultradun toetsenbord dat in één soepele beweging onder uit de telefoon glijdt. Zo vloeiend als het toetsenbord zich opent, zo discreet en eenvoudig glijdt het ook weer terug.

De PRADA-telefoon schreef geschiedenis als de eerste mobiele telefoon met volledig touchscreen. Deze mobiele telefoon bezat alle eigenschappen van de meest geavanceerde toestellen en voldeed daarmee aan de behoefte van de ruim één miljoen designbewuste consumenten.
Het QWERTY-toetsenbord van de nieuwe PRADA-telefoon is ontworpen met het oog op maximaal gebruiksgemak. Het zilveren toetsenbord en het volledige touchscreen met bel- en ophangtoetsen dragen bij aan het strakke design van de telefoon en geven het toestel een nieuwe gevoelssensatie.
Andere verbeterde features van de nieuwe PRADA-telefoon van LG zijn de 3G-ondersteuning met videotelefonie, 7,2 Mb/s HSDPA, volledige HTML-browser, dual touch display, vijf megapixel-camera met Scheider-Kreuznach-lens en WiFi.
De nieuwe PRADA-telefoon van LG is begin december 2008 verkrijgbaar bij de telecomspeciaalzaken. De adviesprijs van het toestel is 599 euro, incl. btw (zonder abonnement).

LaCinema Rugged

Kwart Nederlanders lijdt aan Sinterklaas-stress