in

Nieuwe Mystery Case Files verkrijgbaar

Bij Denda Games verschijnt nu het nieuwste, vertaalde deel in de zoek en vind-serie Mystery Case Files: Madame Fate. De speler kruipt in de huid van een meesterdetective die een overlijden moet zien te voorkomen. Titelpersonage Madame Fate, waarzegster en bazin van Fates Kermis, heeft namelijk in haar kristallen bol gezien dat zij binnenkort zal sterven. En ze weet dankzij die gave ook wie daarvoor verantwoordelijk is… De game kost 9,99 euro.

Denda Games en het in Seattle gesitueerde Big Fish Games tekenden in september van dit jaar een exclusieve samenwerkingsovereenkomst voor het Benelux retailkanaal. Na de release van Mystery Case Files Ravenhearst in september, verschijnt nu het volgende deel: Madame Fate.

Dankzij haar kristallen bol is Madame Fate erachter gekomen dat een van haar eigen medewerkers kwaad in de zin heeft en ervoor wil zorgen dat Madame Fate de ochtend van de volgende dag niet haalt. De speler helpt haar bij het onderzoeken van diverse personen van de kermis.

De zoek en vind-game wordt afgewisseld met diverse puzzels. De interactieve levels zijn mooi vormgegeven en natuurlijk zorgen muziek en geluidsfragmenten voor de juiste sfeer.

Op de website van Denda vind je een trailer van het spel: http://www.denda.com/madame-fate-video

Packard Bells nieuwe all-in-ones

Draadloos gamen met Cisco en Ubisoft