in

Nieuwe (mini)laptops van Packard Bell

Modieus en mobiel, dat zijn twee belangrijke pijlers van Packard Bells nieuwe productlijn. De nieuwe dot m/u is een netbook met notebookprestaties. Dat betekent: hd-entertainment op een 11,6 inch scherm. De dot m/a bevat amd-technologie met optioneel bluetooth en 3G. Ook de EasyNote-lijn wordt uitgebreid met de Butterfly m van 15,6 inch en in januari met de Butterfly Touch, een netbook met kantelbaar touchscherm.

Opvallendst is de netbook met touchtechnologie en kantelbaar scherm, waardoor de Butterfly Touch een tablet-pc wordt. Het heeft een 11,6 inch scherm en is er in hoogglans rood en zwart met chromen details. Beelden draaien mee op het scherm wanneer de tablet-functie gebruikt wordt. Gebruikers kunnen met hun vinger op het scherm notities maken, internetten of tekenen, maar ook chatten, muziek selecteren en door foto’s bladeren. De Butterfly Touch heeft een adviesprijs van 599 euro en hij is er vanaf januari.

De dot-serie is uitgebreid met de m/u en m/a. De m/u heeft een 11,6 inch scherm, maar levert notebookprestaties inclusief hd-entertainment en een batterijduur van acht uur. Bluetooth en 3G zijn optioneel. Verder heeft hij een adviesprijs van 399 euro. De m/a heeft een vrijwel volwaardig toetsenbord, eveneens optionele bluetooth en 3G en hij is uitgerust met amd-technologie. Ook voor 399 euro.

EasyNote Butterfly m heeft een 15,6 inch scherm. De notebook is dun (2,5 cm) en licht (2,4 kg met 6-cel batterij) en kent een batterijduur van acht uur. Wel verbruikt hij minder energie dan een standaard laptop en is er een power save-toets voor wanneer de grafische prestaties best wat lager mogen. De adviesprijs is 799 euro.

Packard Bells nieuwe all-in-ones

Draadloos gamen met Cisco en Ubisoft