in

Packard Bells nieuwe all-in-ones

Twee nieuwe alles-in-eencomputers met aanraakscherm zijn leverbaar in de nieuwe productlijn van Packard Bell. De oneTwo M en L zijn er in respectievelijk 20 en 23 inch met multitouchfunctionaliteit. De eerste heeft een ‘doorsnee’ hd-scherm met een resolutie van 1600 bij 900 en de tweede een volledig hd-scherm van 1920 bij 1080. De oneTwo M heeft een adviesprijs van 599 euro, de L is er vanaf 999 euro.

De oneTwo M & L zijn leverbaar met geïntegreerde graphics van Intel of discrete graphics; beide ondersteunen Microsoft DirectX10. Met de maximaal 6 usb-poorten, een 5-in-1-kaartlezer, een webcam, aansluitingen voor audio in en out is de pc helemaal compleet.
 
Een gebruiker die voor een intense multimedia-ervaring gaat, kiest de oneTwo L met zijn Intel Core 2 Quad-processor, ATI Radeon Mobility 4670 met 1GB DDR3 videogeheugen en ondersteuning voor hd-decodering en een optioneel Blu-ray station. OneTwo L bevat tevens een e-Sata-poort, een sleuf in ODD en een opvallend  5.1-kanaal surround sound via het geïntegreerde luidsprekersysteem van 5 W en extra pc-luidsprekers naar wens, net als een optionele hybride analoge en digitale tv-tuner.

Highschool toppers op dvd

Nieuwe (mini)laptops van Packard Bell