in

Nieuwe Sony BRAVIA Full HD lcd-televisies

De nieuwe Sony Full HD-televisies beschikken over slimme connectiviteit en functies zoals dlna en usb media player. De Bravia’s vormen het hart van het entertainmentcentrum in het thuisnetwerk. Multimediabestanden kunnen op diverse manieren worden afgespeeld. De Bravia Engine 3 en Motionflow 100Hz met ruisonderdrukking zorgen voor uitstekende beeldkwaliteit. De tv’s hebben nieuwe eco-functies en verbruiken een minimale hoeveelheid stroom.

Via DLNA zijn muziek, digitale fotos en video’s via notebooks, netwerk-pc’s, mediacenters, mobiele telefoons of gameconsoles te streamen naar de televisie. Met de bijbehorende afstandsbediening zijn weergavefuncties zoals pauzeren, snel vooruit- en terugspelen te gebruiken. Hiermee zijn eenvoudig de digitale foto’s de gedownloade films of thuisvideo’s te bekijken vanaf een pc of externe harde schijf.

De meeste nieuwe Bravia-televisies zijn voorzien van een usb media player. Apparaten die verbonden zijn via de usb-ingang zijn met de Xross Media Bar (XMB) te bedienen. Via een handig menu op het scherm zijn de bestanden te bekijken of af te spelen. Digitale fotos, videoclips of MPEG1 Cyber-shot beelden zijn op groot beeld weer te geven en mp3-tjes zijn via de televisieluidsprekers te beluisteren.

Alle Bravia-televisies zijn uitgerust met een geïntegreerde dvb-t tuner voor digitale televisie via de ether (digitenne) zonder tussenkomst van een settop-box.

Nieuwe draadloze SingStar microfoons

Regenboog aan kleuren kondigt lente aan bij Trust