in

HTC introduceert tweede generatie

De HTC Touch Diamond 2 en de Touch Pro2 zijn binnenkort beschikbaar. De toestellen beschikken over rijke functionaliteit en hoogwaardige technologie om communicatie met contactpersonen en de mobiele internetervaring nog verder te personaliseren. De touch-toetsen zijn nu ook wat groter.

De TouchFlo 3D-interface is nog dieper geïntegreerd in Windows Mobile 6.1 om meer consistentie te leveren in applicaties en menu’s. Er is nog snellere toegang tot contacten, sms, foto’s, muziek en het weer.

Met deze twee toestellen introduceert HTC ‘people-centric’ communicatie. Door een contactpersoon te selecteren wordt in één keer de hele communicatiehistorie met deze persoon getoond, ongeacht of het spraak, sms of e-mailcommunicatie is geweest. Deze communicatiehistorie kan ook worden opgeroepen via het telefoonscherm tijdens een telefoongesprek, zo heeft de gebruiker de laatste communicatie met zijn contactpersonen altijd direct bij de hand.

De Touch Diamond2 is 13,7 mm dun en ontworpen om goed in de hand van de gebruiker te liggen. Het bevat een groter 3,2-inch hoge resolutie vga-beeldscherm en een nieuwe aanraakgevoelige inzoombalk. Het toestel heeft een vijftig procent grotere batterijcapaciteit, een 5 megapixel auto focus camera, uitbreidbaar geheugen, een lichtsensor die de helderheid van het scherm aanpast aan de lichtomstandigheden en een bewegingssensor voor het automatisch kantelen van het scherm bij foto’s en video’s,

De HTC Touch Pro2 is speciaal ontworpen voor professionals. Dit toestel beschikt eveneens over TouchFlo 3D, people-centric communicatie en Push Internet-technologie. Verder heeft het toestel een hoge resolutie 3,6-inch breedbeeld VGA-scherm en een gebruiksvriendelijk qwerty-toetsenbord. Er is meer batterijcapaciteit, een uitbreidbaar geheugen, een lichtsensor die de helderheid van het scherm aanpast aan de lichtomstandigheden en een bewegingssensor voor het automatisch kantelen van het scherm bij foto’s en video’s.

De adviesprijs van de Touch Diamond 2 is 449 euro (zonder abonnement). Het toestel is er vanaf het tweede kwartaal. De Touch Pro2 wordt begin van de zomer verwacht en zal zo’n 599 euro kosten (zonder abonnement).

Nieuwe draadloze SingStar microfoons

Regenboog aan kleuren kondigt lente aan bij Trust