in

Nieuwe Stylus all-in-one fotoprinters

Epson introduceert de stijlvolle Stylus Photo PX800FW en de Stylus Photo PX700W fotoprinters. De Stylus Photo PX800FW is een high-definition 4-in-1 multifunctional met fax, automatische documentlader en Wi-Fi. De Stylus Photo PX700W is een snelle high-definition all-in-one met kleuren lcd-scherm en wifi-connectiviteit.

De Epson Stylus Photo PX800FW heeft een glossy zwarte afwerking en een modern uiterlijk. De automatische documentlader is aan het oog onttrokken, terwijl de dubbele papierladen volledig in het ontwerp zijn geïntegreerd.
De PX800FW kan worden aangesloten via wifi of ethernet, zodat de gebruiker via zijn thuisnetwerk kan afdrukken. Het 19,8 cm grote lcd-touchscreen kan in een comfortabele kijkhoek worden gedraaid. Daarnaast voert het dynamische menu de gebruiker moeiteloos door de vele preview- en afdrukopties. Ook kan de gebruiker door middel van Pictbridge direct vanaf een digitale camera of geheugenkaart afdrukken. Op de achterkant van de Stylus Photo PX800F kan optioneel een automatische duplex-unit worden geklikt, wat de mogelijkheid biedt dubbelzijdig af te drukken en boekjes te maken.

De PX700W is een all-in-one die fotos in zeer hoge resolutie kan afdrukken in slechts 17 seconden; hij is dan ook de snelste Epson inkjet multifunctional voor consumenten. Doordat de afzonderlijke cartridges per stuk vervangen worden als ze leeg zijn, blijven de kosten van verbruiksgoederen beperkt. Ook de PX700W biedt de mogelijkheid direct vanaf een camera af te drukken door middel van Pictbridge of gebruik te maken van de interne kaartlezer. De twee ingebouwde papierladen zorgen ervoor dat regulier papier en fotopapier tegelijkertijd kunnen worden ingeladen, waardoor overschakelen op een ander afdrukmedium snel en eenvoudig verloopt.

De Stylus Photo PX700W is voorzien van wifi en ethernet-verbinding, zodat hij overal in huis en door iedereen kan worden gebruikt. Het compacte ontwerp en de combinatie van scanner en kopieerapparaat maken de PX700W een multifunctionele all-in-one waarmee zelfs cds en dvds kunnen worden bedrukt.
De PX800FW kost 349 euro, de PX700W 229 euro.

Pioneer gaat LCD leveren.

Prijsverlaging Xbox 360