in ,

Nuki breidt gamma uit met Limited Edition variant, Nuki Club en Power Pack

Smart Lockontwikkelaar Nuki heeft op IFA tal van nieuwigheden aangekondigd. Door de coronapandemie ziet de jaarlijkse technologiebeurs IFA er anders uit dan anders. De meeste events worden dit jaar online gehouden. Ook Nuki stelde zijn producten voor tijdens een online event, zodat iedereen op een veilige manier de belangrijkste updates kon volgen.

Nuki presenteerde via een video maar liefst vier nieuwigheden: de lancering van de Nuki Club, de nieuwe oplaadbare Nuki Power Pack, een Limited Edition witkleurige variant en een gloednieuwe installatiedienst.

Nuki Club

De eerste nieuwigheid die Nuki aankondigt, is de Nuki Club, een volledig gratis lidmaatschap dat unieke voordelen biedt aan Nuki-klanten. Het principe is simpel: wanneer je een Nuki Smart Lock in de online shop aankoopt, kan je je aan het einde van het bestelproces voor de Nuki Club registreren. Daarnaast kan je je ook aanmelden via de Nuki-app, zodat ook bestaande klanten lid kunnen worden, ongeacht waar ze het product hebben gekocht. Alle voordelen, zoals aantrekkelijke aanbiedingen van Nuki en andere merken van slimme huisproducten, kan je bekijken via je persoonlijke Nuki Club-account.

Maak kennis met de witkleurige Limited Edition van het Nuki Smart Lock

Tot op heden waren de Nuki producten enkel in het zwart te verkrijgen, maar daar komt binnenkort verandering in. Nuki introduceert namelijk een Limited Edition witte variant van het Nuki Smart Lock 2.0, in combinatie met de Nuki Bridge en het Nuki Power Pack. De witte lijn zal vanaf oktober 2020 beschikbaar zijn in de officiële Nuki webshop, tegen een respectievelijke verkoopprijs van €299. Om een witte variant te bemachtigen, kan je je best registreren op de pre-order lijst, want er zijn slechts een beperkt aantal stuks beschikbaar.

Ontdek het Nuki Power Pack, een duurzaam alternatief

Voor Nuki is duurzaamheid een belangrijke factor. Daarom ging de Smart Lockontwikkelaar op zoek naar een duurzaam alternatief voor batterijen voor eenmalig gebruik. Als resultaat van die zoektocht, werd het Nuki Power Pack ontwikkeld, een oplaadbaar product dat compatibel is met alle Smart Lock generaties.

Concreet gaat het om een oplaadbaar accupakket dat je Smart Lock kan opladen. Het Nuki Power Pack beschikt over twee USB-poorten waarmee je via een meegeleverde kabel je Power Pack kan opladen. Het is zelfs mogelijk om het Power Pack op te laden wanneer het op je Smart Lock is aangesloten. Op die manier kan je je slot van een constante voeding voorzien. Wanneer de Power Pack volledig is opgeladen, kan hij het Smart Lock tot 12 maanden van stroom voorzien. Via pushmeldingen op de Nuki-app krijg je een waarschuwing als het batterijniveau onder de 20% daalt.

De Nuki Power Pack zal vanaf oktober 2020 beschikbaar zijn in de Nuki online shop een respectievelijk verkoopprijs van €49.

Nuki’s installatieservice schiet te hulp

Het Nuki Smart Lock is ontworpen als een eenvoudig te installeren retrofit-oplossing. Toch wordt de vraag naar een installatieservice steeds groter, zeker voor de Nuki Opener, die moet worden aangesloten op de intercom. Om antwoord te bieden op die vraag, zal Nuki vanaf de herfst 2020 beginnen met het aanbieden van een installatieservice. De service zal om te beginnen worden aangeboden in Wenen, München, Berlijn, Düsseldorf en Keulen. Later zal de dienstverlening worden uitgebreid naar andere steden.

“De voordelen van een digitale sleutel spreken voor zich; hij is slim, handig en kan worden gedeeld, zonder verloren te gaan. Met onze innovaties willen we in 2020 meer en meer mensen van NUKI’s producten overtuigen en de oorlog met de fysieke sleutel blijven aangaan”, sluit Martin Pansy de videoconferentie af.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

T-Mobile Thuis wint Provider Award

Een nieuwe generatie gaming is hier: Xbox-serie S en Xbox-serie X worden op 10 november gelanceerd