in

Nunchuk kan ook zonder kabel

Thrustmaster gaat nog een stap verder in het gevoel van vrijheid dat de Wii levert: gebruikers kunnen nu de kabel doorsnijden die hun Nunchuk verbindt met hun Wiimote.

De T-Nchuk Wireless Adapter NW, zorgt ervoor dat de bestaande Nunchuk een draadloze verbinding kan maken met de Wii-afstandsbediening waardoor de bewegingsvrijheid van een gamer aanzienlijk wordt verhoogd. De 2. 4 GHz draadloze verbinding biedt een bereik van 10 meter waardoor spelers zelfs op een originele manier kunnen samenwerken: de ene gamer gebruikt de Wii™-afstandsbediening terwijl de andere de Nunchuk gebruikt! De Wireless Adapter NW wordt geleverd met twee AAA-batterijen die goed zijn voor maar liefst vijftig uur gameplezier.

De bedrade Nunchuk kan volledig worden opgeborgen in de bovenkant van de T-Nchuk Wireless Adapter NW die over een enkel compartiment beschikt waar zowel de batterijen, de draadloze zender en de kabel een plaatsje vinden. Dankzij de bekleding van echt rubber heeft het apparaat een extreem comfortabele grip. De ontvanger bestaat uit een kleine eenheid die wordt vastgemaakt op de Wii-afstandsbediening. Onder op het blok dat de Nunchuk bevat, bevindt zich een knop met een led. Hiermee kan de gebruiker snel en eenvoudig de draadloze verbinding tussen de Nunchuk en de Wii-afstandsbediening synchroniseren.

De T-Nchuk Wireless Adapter NW is leverbaar vanaf oktober en heeft een adviesprijs van 19,99 euro.

Ook Toshiba voorziet in een netbook

’s Werelds eerste 10x optische zoom camera met 24 mm groothoeklens