in

OPPO lanceert Reno2 op 16 oktober in Londen

De ijzersterke fotografie specs bestaan onder andere uit een 48MP quad-camera-opstelling, 5x Hybrid Zoom met 20x digitale zoom, de nieuwste Ultra Dark Mode en een Ultra Steady videomodus die de OPPO Reno2 tot een krachtpatser maakt in zelfs de meest extreme omstandigheden. De verkoop van Reno2 in Nederland zal vlak na de lancering van start gaan.

De filosofie van Reno

De eerste OPPO Reno-serie werd dit voorjaar uitgebracht en ook toen lag de focus op creativiteit. Voor de lancering van de Reno werkte OPPO samen met kunstenaars uit heel Europa en vroeg hen om hun fantasie de vrije loop te laten met de smartphone. Het resultaat? Een prikkelende en inspirerende campagne die gebruikers uitnodigt om de wereld met andere ogen te bekijken. OPPO is al sinds 2008 pionier op het gebied van smarthphonefotografie. Tijdens het London Design Festival eerder dit jaar, zoomde OPPO verder in op de kracht van samenwerking tussen kunst en technologie. De OPPO Creators Awards expositie in Amsterdam liet afgelopen zomer bovendien zien dat smartphonefotografie zich vandaag de dag ruimschoots kan meten met andere vormen van digitale fotografie.

Met de Reno2 daagt OPPO zijn gebruikers uit om hun creativiteit naar een nog hoger niveau te tillen door gebruik te maken van de nieuwste fotografie- en videografietoepassingen.

Creativiteit door toonaangevende technologie

Reno2 is de allereerste lijn van OPPO met een quad-camera, waarbij de lenzen naadloos samenwerken om gebruikers de vrijheid om hun omgeving tot in het kleinste, meest bijzondere detail vast te leggen, op ieder moment van de dag. Van de hipste rooftopbar tot de picture perfect grachtengordel van Amsterdam, de schitterende kleuren van de Indian Summer of de donkere dagen voor Kerst: de OPPO Reno2-serie daagt gebruikers uit om van de wereld hun eigen, creatieve studio te maken.

Het lanceringsevenement van de OPPO Reno2 staat gepland op woensdag 16 oktober aanstaande, om 15.00 uur Nederlandse tijd. Het event zal via livestream wereldwijd worden uitgezonden. Volg voor meer informatie de website, Instagram, Facebook en YouTube van OPPO Nederland.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Steeds meer internetgebruikers maken intensief gebruik van VPN

Blue introduceert Yeti X, dé professionele USB-microfoon met Blue VO!CE Software voor creators en streamers