in

Overal doorwerken met krachtige 17-inch-notebook

Het tweede notebook in de R-serie is de R710. Hij heeft een scherm van 17 inch en is uitgevoerd in het Crystal Black-design. Met iets meer dan 3 kg behoort de Samsung R710 tot de lichtste 17 inch-notebooks in zijn klasse. Met zijn vooruitstrevende Intel Centrino 2 processortechnologie, DDR3-syteemgeheugen, Windows Vista besturingssysteem, Nvidia’s krachtige GeForce 9300/9600 grafische kaarten en een haarscherp 17 inch beeldscherm, kun je overal doorwerken.

De R710 heeft een unieke krasbestendige hoogglans cover en een Protect-o-Edge-case die weerstand biedt tegen stof, vuil en krassen. Daarnaast herbergt het apparaat de nieuwste communicatietechnologieën, waaronder de Intel wireless lan-verbinding voor razendsnel internet. Ook bevat het een 10/100/1000 Ethernet lan-verbinding, Bluetooth 2.0+EDR en een geïntegreerde videocamera om mee te webcammen of te videobellen. Daarnaast heeft deze notebook een hdmi-verbinding, 7-in1-kaartlezer, toegangspoort voor een pci Express-kaart en vier usb-poorten voor optimaal datatransport. Door de notebook met HDMI aan te sluiten op een high-definition-televisie, levert de Samsung R710 Blu-ray Disc-kwaliteit met haarscherp beeld vol details en kristalhelder geluid.

De Samsung R710 is vanaf 25 augustus 2008 verkrijgbaar in zwart en zilver voor een verkoopadviesprijs vanaf € 899,- inclusief BTW.

Wall-E voor alle consoles, handhelds en de pc

Pimp your bag