in

Wall-E voor alle consoles, handhelds en de pc

THQ bezit de gamelicentie voor alle Pixar-films, wat inmiddels resulteerde in een wereldwijde verkoop van 35 miljoen op Pixar-films gebaseerde games. De nieuwste Pixar-computeranimatiefilm, Wall-E is sinds eind juli voor alle gangbare computerspelsystemen verkrijgbaar.

Wall-E vertelt het verhaal van een robot, Wall-E, die door de mensheid op aarde is achtergelaten nadat de complete wereldpopulatie de ruimte heeft opgezocht omdat het leven op aarde door alle vervuiling niet meer mogelijk was.Wall-E blijft honderden jaren eenzaam op aarde achter vuil en rotzooi van de mensheid opruimen.

Wall-E’s eenzaamheid verandert als hij robot EVE tegenkomt die onderzoekt of het leven op aarde weer mogelijk is. Als EVE terug de ruimte inschiet om het goede nieuws aan de aardebewoners te vertellen, gaat Wall-E haar achterna.

Een kleurrijk avontuur voor jongeren en volwassenen begint. Het gelijknamige spel neemt de speler op een digitale computerreis van Wall-E. Alle bekende locaties, karakters en scènes uit de film komen in 9 grote speelomgevingen in het spel terug waarbij actie, avontuur en humor de hoofdrollen vertolken. De spelmakers hebben daarnaast een aantal nieuwe levels ingebouwd waardoor de gameplay uitgestrekt kan worden en de spelers nieuwe avonturen kunnen beleven die niet in de film te zien zijn. Wall-E is een Pixar-filmbewerking die we ook kennen uit bijvoorbeeld Ratatouille en Cars waarbij vooral kinderen een lange en plezierige tijd met dit kleurrijk spel zullen beleven.

Hé, schoonheid

Overal doorwerken met krachtige 17-inch-notebook