in

Panda Security compatibel met Windows 7

Panda Security heeft zijn 2010 oplossingen compatibel gemaakt met Windows 7. Iedereen met Windows 7 kan de gratis en betaalde versies van de 2010 producten van Panda Security gebruiken. Dankzij Collective Intelligence, Pandas cloud-computing technologie, maken de 2010 producten gebruik van de verzamelde kennis van miljoenen Panda-gebruikers over de hele wereld.

De Collective Intelligence servers classificeren dagelijks automatisch meer dan 50.000 nieuwe malware-soorten. Elk nieuw ontvangen bestand wordt automatisch binnen 6 minuten geclassificeerd. De 2010 oplossingen staan continu en real-time in contact met deze servers. Hierdoor levert Panda Security gebruikers de snelste bescherming tegen de dagelijkse malware.

De Panda 2010 producten bieden maximale bescherming met een minimale belasting. Dankzij Collective Intelligence zijn de prestaties van de producten, ten opzichte van vorige versies, met tachtig procent verbeterd. De browsersnelheid is met zestig procent verbeterd en de downloadsnelheid met veertig procent. Hierdoor wordt er slechts 8 MB van het computergeheugen gebruikt.

I Love You, Man

Transcends nieuwe, kleine mp3-speler