in

Zeven weken sparen voor cadeaus

Voor Copaco Nederland is de lancering van Windows 7 het startschot om resellers zeven weken lang te laten sparen voor maar liefst zeven verschillende Sinterklaas- of Kerstcadeaus, zoals iPods, Playmobil en Douglas-cadeaubonnen. Elke week staat een ander cadeau centraal. Voor de eerste week is dat de iPod Shuffle. Per week wordt het nieuwe cadeau bekengemaakt.

Resellers van Copaco Nederland kunnen iedere week een ander geschenk ontvangen door in de betreffende actieweek voor  7777 euro aan Microsoft-producten te bestellen. Hiervan dient wel minimaal één order een Windows 7 product te bevatten (licenties, boxen, OEM).

Om ervoor te zorgen dat resellers een vliegende start kunnen maken met Windows 7, heeft Copaco Nederland nog een extra actie in het leven geroepen: in de eerste actieweek geeft Copaco Nederland bioscoopbonnen weg. Bij iedere 777 euro aan Windows 7-omzet ontvangt de reseller een bioscoopbon van 7,50 euro. De Windows 7 omzet van donderdag 22 oktober tot en met vrijdag 30 oktober 2009 wordt bij elkaar opgeteld en bepaalt uiteindelijk hoeveel bioscoopbonnen de reseller ontvangt. Er geldt een maximum van zeven bioscoopbonnen per reseller.

‘Windows 7 is een grote en belangrijke lancering voor Copaco Nederland, maar vooral ook voor onze partners en hun klanten,’ aldus Iwan Kuijpers, Algemeen Directeur van Copaco Nederland. ‘Met deze actie willen we Windows 7 groots neerzetten. We willen de aanschaf ervan voor onze partners extra aantrekkelijk maken, door ze te belonen met cadeaus die ze kunnen inzetten voor Sinterklaas of Kerst. De resellers zijn natuurlijk ook helemaal vrij om de eindklant te laten profiteren van deze feestelijke actie.’

Meer informatie en de actievoorwaarden vindt u op www.copaco.nl/windows7.

I Love You, Man

Transcends nieuwe, kleine mp3-speler