in

Phantasy Star Portable aankomend voorjaar

Sega kondigt aan dat Phantasy Star Portable exclusief voor de PSP zal verschijnen in Europa. Het spel is gebaseerd op een populair spel en verkoophit uit Japan. Gamers kunnen met de Europese versie overal in de rpg-adventurewereld van Phantasy Star Universe duiken.

‘De Phantasy Star Universe-serie biedt spannende roleplay met fantastische multiplayer modes en hele mooie omgevingen’, vertelt Gary Knight, European Marketing Director voor Sega Europe. ‘Deze aspecten komen in Phantasy Star Portable heel goed naar voren. Bovendien zijn er nieuwe features die speciaal voor deze versie zijn gemaakt. Zo kunnen fans ook onderweg genieten van de populaire spel.’

De PSP-versie heeft maar liefst meer dan 150 nieuwe wapens. De verhaallijn speelt zich af na die van Phantasy Star Universe. De speler vormt een partnerschap met Vivienne, een nieuw karakter. Samen onderzoeken zij een uitbraak van wilde dieren die wellicht nog bezeten zijn van een oude, krachtige, kwaadaardige macht.

Er zijn drie klassen en vier verschillende races in de single-player Story Mode. In de co-op gameplay van Phantasy Star Universe speel me samen met drie anderen via de wirelessverbinding van de PSP.

Het spel zal in het voorjaar van 2009 uitkomen, exclusief op de PSP.

Kingston introduceert 32 GB USB-geheugenstick

Nieuwe MacBooks met groter trackpad