in

Toshiba Qosmio G50

Toshiba introduceert de Toshiba Qosmio G50: een top laptop met HD video en audio, dankzij de revolutionaire Toshiba Quad Core HD processor. Daarnaast komt Toshiba, speciaal voor gamers, met de Qosmio X300 waarmee men tekent voor ongekend realisme en snelheid in 3D-games.

Met een elegant zwart/zilver ‘Horizon’-design en witte LED-verlichting past de Qosmio G50 in iedere huiskamer. Maar het gaat natuurlijk om meer dan alleen het uiterlijk. Ook van binnen is deze laptop anders dan andere, met bijvoorbeeld de Toshiba Quad Core HD processor. Dankzij deze processor wordt de beeldkwaliteit door middel van ‘high definition upscaling’ in real-time verhoogd naar HD-kwaliteit en gaat bewerken van videomateriaal dubbel zo snel. Combineer dit met de ingebouwde Harman Kardon-spealers en de bioscoopervaring is compleet.
Voor de gamer is de Toshiba Qosmio X300 de juiste keuze. De Qosmio X300 valt op door een spectaculair ‘Rouge Glamour’ design waar de vlammen vanaf slaan. Rode LEDs verlichten onder andere de multimediatoetsen en het touchpad. Deze gaming-laptop heeft een Intel Core 2 Quad Extreme Processor QX9300 chip en de snelle NVidia GeForce Go 9800M GTX. Hiermee komen games echt tot leven, in de allerhoogste 3D-kwaliteit. De Toshiba Qosmio G50 en Qosmio X300 zijn per direct leverbaar. De Qosmio G50 is verkrijgbaar vanaf €1599,- en de Qosmio X300 vanaf €1499,- Toshiba Qosmio G50: dé ultieme multimedia laptop

Kingston introduceert 32 GB USB-geheugenstick

Nieuwe MacBooks met groter trackpad