in

Philips lanceert nieuwe 4K-oledmonitor binnen de Evnia-gaminglijn; Philips Evnia 42M2N8900

Philips heeft vandaag zijn nieuwe monitor binnen de Evnia-gaminglijn aangekondigd. Met Evnia probeert Philips een speelse, innovatieve en gastvrije omgeving binnen de gamesindustrie te creëren.

Met de lancering van het nieuwe model, de Philips Evnia 42M2N8900, versterkt het bedrijf deze boodschap.

Philips Evnia 42M2N8900

Een positieve verandering is niet het enige wat Evnia te bieden heeft. De nieuwe monitor maakt namelijk deel uit van de Evnia 8000-serie. Tot deze serie behoren Evnia’s hoogste kwaliteit producten, inclusief ongeëvenaarde functies voor een complete game-ervaring. Deze functies omvatten, maar zijn niet beperkt tot, een 42-inch oled-scherm met True 10-bit-kleurdiepte voor een scherp contrast en vloeiendere kleurovergangen. Daarnaast beschikt de monitor over een verversingssnelheid van 138 Hz en 0,1 ms GtG voor een snelle respons en soepele game-ervaring. Verder bevat de monitor DTS voor verbeterd geluid en UltraClear 4K UHD-resolutie voor kristalheldere beelden (3840 x 2160). Ook heeft de Philips Evnia 42M2N8900 een USB-C-poort en KVM-schakelaar die een setup met twee pc’s mogelijk maakt. Tot slot zorgen de vierzijdige dunne behuizing en in hoogte verstelbare standaard voor een comfortabele gebruikerservaring.

De eigenschap die elke recente monitor uit de Evnia 8000-serie kenmerkt, is de Ambiglow-backlight. Dit is exclusief voor het merk Evnia en ook aanwezig in de Philips Evnia 42M2N8900. De drie belangrijkste kenmerken die de Philips Evnia 42M2N8900 onderscheiden zijn echter de 138Hz-verversingssnelheid, lage input lag en het oled-scherm. Samen zorgen deze kenmerken voor een soepele game-ervaring en levendige beelden.

“Ik kijk er enorm naar uit om de lancering van het nieuwe Philips Evnia-model aan te kondigen. Bij Evnia hopen we dat gebruikers versteld staan van de kleuren van deze monitor,” zegt Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead bij Philips Monitors en IT-accessoires. “De monitor biedt naast de ongeëvenaarde beelden ook nog eens ongelooflijke snelheden. De nieuwe oled-technologie stelt gamers in staat om een spelwereld vol heldere kleuren en indrukwekkend contrast te ervaren.” 

Gaming Beyond Innovation

Dit is een van de doelstellingen van Philips Evnia voor de Evnia 8000-serie. Deze serie is innovatief en dynamisch. Zo biedt de Philips Evnia 42M2N8900 een groter scherm, helderdere kleuren, snellere gameplay, evenals de exclusieve Ambiglow-functie van Philips Evnia. Met de functies en het slanke ontwerp van deze nieuwe monitor hoopt Philips Evnia iets nieuws, en inclusievers, op de markt te brengen.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Evnia 42M2N8900 is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 1699. Accessoires die speciaal ontwikkeld zijn om de mogelijkheden van de Evnia-monitoren te vergroten, zijn na juni 2023 beschikbaar.

Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-reeks naar: https://www.evnia.philips

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Speciale terugroepactie: haal waardevolle herinneringen van gebruikte telefoons

Philips lanceert de Evnia 34M2C8600; een nieuwe monitor met gebogen scherm en kristalheldere beelden