in

Philips lanceert de Evnia 34M2C8600; een nieuwe monitor met gebogen scherm en kristalheldere beelden

Evnia, de nieuwste gaminglijn van Philips, heeft vandaag haar nieuwe monitor aangekondigd. De Philips Evnia 34M2C8600 biedt gebruikers een meeslepende ervaring dankzij het gebogen scherm en kristalheldere beelden. 

Philips Evnia

Philips Evnia werd in oktober 2022 gelanceerd met de bedoeling de regels in de game-industrie opnieuw uit te vinden. Het motto van het merk, Reinvent the Rules, is een representatieve boodschap over het verspreiden van inclusiviteit in de game-industrie. Evnia probeert met haar producten een omgeving te creëren die voor iedereen toegankelijk is. Met hun nieuwste product, de Philips Evnia 34M2C8600, willen ze precies dat doen.

“De nieuwe gamemonitor is ontworpen voor iedereen. Een van de kenmerken waarmee de monitor zich onderscheidt, is de Ambiglow-functie. Deze functie laat zien waar Evnia voor staat: innovatie, vriendelijkheid, openheid en een vleugje speelsheid”, zegt Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead van Philips Monitors en IT-accessoires. “De Ambiglow-functie stelt gamers in staat om de sfeer of de ambiance van de kamer te bepalen. Hierdoor kan elke gamer zich comfortabel voelen en zijn of haar game-ervaring personaliseren.”

Philips Evnia 34M2C8600

Naast Ambiglow beschikt de Philps Evnia 34M2C8600 over DisplayHDR TrueBlack 400 voor uitstekende schaduwdetails, levert het kristalheldere beelden met UltraWide QHD-resolutie (3440 x 1440) en zorgt de 0,1 ms voor een soepele game-ervaring. Verder is de nieuwe gebogen monitor voorzien van een USB-C-poort, KVM-schakelaar en een in hoogte verstelbaar standaard voor extra comfort.

Het meest opvallende kenmerk van de nieuwe monitor is QD OLED. Deze functie maakt topkleuren en levendige beelden mogelijk door een samensmelting van twee technologieën: oled-panelen en quantum dot (QD)-technologie. Door deze twee technologieën in één functie te combineren, zorgt de nieuwe Philips Evnia 34M2C8600 voor een ongeëvenaarde en meeslepende game-ervaring.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Evnia 34M2C8600 is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 1299.

Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-reeks naar: https://www.evnia.philips

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Philips lanceert nieuwe 4K-oledmonitor binnen de Evnia-gaminglijn; Philips Evnia 42M2N8900

Playseat en Logitech G introduceren de Playseat Trophy-Logitech G Edition