in

Playseat en Logitech G introduceren de Playseat Trophy-Logitech G Edition

Logitech G en Playseat zijn een samenwerking aangegaan om de meest realistische race-ervaring te ontwerpen en te leveren. De Playseat Trophy-Logitech G Edition biedt een complete raceoplossing voor de professionele en toekomstige raceliefhebbers die op zoek zijn naar maximale immersie.

Deze nieuwe Playseat is gemaakt van Actifit-materiaal en biedt lichtgewicht, comfortabele ergonomie, aanpassingsmogelijkheden en duurzaamheid die coureurs nodig hebben om optimaal te presteren. Met een revolutionair design biedt de nieuwe Playseat Trophy van Logitech G een superieure rijervaring en diepere connectie met de race.

“Logitech G en simracen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van de begindagen van racegames tot de moderne simulatiemeesterwerken die parallel lopen aan de werkelijkheid en gebruikt worden door echte raceprofessionals, heeft Logitech G gezorgd voor continue innovatie voor race- en simulatieliefhebbers thuis,” zei Tako Dijkman, CEO bij Playseat. “Omdat Logitech G unieke ontwerp- en technologische innovatie biedt, was het voor ons vanzelfsprekend om onze revolutionaire producten aan die van hen te koppelen. Deze samenwerking heeft ons in staat gesteld een unieke race-installatie te creëren. Met een fundamenteel erfgoed in de simulatie-industrie en ons gecombineerde DNA van baanbrekende engineering, kunnen we de meest veelzijdige en meeslepende race-oplossing bieden aan meer mensen die de spanning van het racen willen ervaren.”

“Dankzij meer dan 20 jaar onderzoek en samenwerkingen met professionele coureurs is Playseat® de de facto standaard geworden voor het leveren van ongeëvenaarde circuitrealisme voor coureurs over de hele wereld”, zei Jim Hoey, hoofd simulatiemarketing bij Logitech G. “De Logitech G Edition past perfect bij ons onlangs aangekondigde PRO racestuur en PRO pedalen. Nu hebben coureurs de juiste afstelling en racepositie om die sensatie van het racen te voelen.”

De Playseat Trophy-Logitech G Edition gaat perfect samen met de nieuwe PRO racestuur en PRO pedalen, een verbluffende nieuwe race-setup van professionele kwaliteit, ontworpen door en voor professionele simracers. Het PRO racestuur is ontworpen voor de meest realistische en meeslepende race-ervaring. Het stuur heeft een nieuwe, high-performance Direct Drive motor samen met TRUEFORCE feedback technologie om de meest precieze en pure verbinding met racen te leveren.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Playseat® Trophy-Logitech G Edition zijn:

  • KRACHT & KWALITEIT – Het gepatenteerde en revolutionaire ontwerp heeft een nieuwe standaard gezet voor de ultieme, meeslepende race-ervaring. Het frame is gemaakt van lichte koolstofstaal en is ontwikkeld om extreme stevigheid te bieden. Duurzame poedercoating, hoogwaardige staallegeringen, geanodiseerde aluminium onderdelen en het gebruik van PU-leer zorgen voor een ongeëvenaarde duurzaamheid voor thuis en professioneel gebruik. Deze game changing racestoel kan het volledige lijn Logitech G racestuur en pedaal ondersteunen, inclusief extra accessoires door het gebruik van add-ons.
  • ActiFit™️ MATERIAAL – Met de Playseat Trophy-Logitech G Edition racestoel kan iedereen, ongeacht leeftijd of grootte, de spanning van het racen ervaren, net als in een echte racewagen. Deze stoel is ontwikkeld met Playseat®’s innovatieve ActiFit-materiaal dat zich comfortabel aan je lichaam aanpast voor de beste ondersteuning en waardoor je de volledige input van je Logitech G-stuurproducten kunt voelen. Het ActiFit-materiaal voert ook warmte af, zodat je lange stints kunt racen zonder oververhit te raken.
  • VOLLEDIG VERSTELBAAR – De Playseat Trophy-Logitech G Edition heeft een volledig verstelbare stoel, pedaalplaat en stuurplaat, voor ultieme flexibiliteit in de plaatsing van stuur en pedalen. De stoel kan naar voren of naar achteren kantelen en omhoog of omlaag bewegen om je de ideale rijpositie te geven voor elke racestijl, van single seater tot stock car.
  • OPEN DESIGN – Het open cockpitontwerp maakt vrije beweging van de benen mogelijk voor gas, rem en koppeling voor optimale prestaties. De rugleuning kan afzonderlijk achterover leunen en biedt naar behoefte extra, volledig verstelbare lendensteun. De stoel heeft een ingebouwde optie om de zitting zachter of steviger te maken, afhankelijk van de voorkeur.
  • VERSTELBARE PEDAALPLAAT – Een ander uniek kenmerk van de Playseat Trophy-Logitech G Edition is de voor- en achterwaartse beweging van de pedaalplaat. Dit is strategisch ontwikkeld om snel de nodige aanpassingen te kunnen doen voor meerdere coureurs. Om in alle omstandigheden een hoge stevigheid te bieden, kunnen deze aanpassingen volledig tolerantievrij met bouten worden vastgezet.
  • LICHT & MAKKELIJK OP TE BERGEN – Het koolstofstalen-frame van de Playseat Trophy-Logitech G Edition is sterk en uitzonderlijk licht. Met 17 kg is het een van de lichtste stoelen op de markt. Het ontwerp en het gewicht van de Trophy zijn ideaal om gemakkelijk op te bergen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid
De Playseat Trophy-Logitech G Edition is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 599. Bezoek voor meer informatie de website van Playseat.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Philips lanceert de Evnia 34M2C8600; een nieuwe monitor met gebogen scherm en kristalheldere beelden

Te veel vertrouwen brengt Nederlandse kinderen online in gevaar