in

Pioneer verbetert interactieve display

Pioneer heeft een nieuw touchscreen-systeem ontwikkeld, dat de retailer een interactieve presentie voor winkelbezoekers biedt.

“We hebben een gebruiksvriendelijk touchscreen-systeem (PDK-50HW3) ontwikkeld, dat van ons 50 inch professioneel plasmascherm een touch panel display maakt. Het vormt een aanvulling op de geprezen prestaties en esthetische waarde van Pioneer displays, want hiermee kan de gebruiker zijn presentaties verbeteren. Het product kan worden geïnstalleerd in winkels en andere in verkooppunten, zodat de aandacht van de kijker bij de informatie op het scherm wordt gehouden”, vertelt Darren Gaffey, Europees product manager voor industriële plasmaschermen bij Pioneer Europe.

Het systeem wordt gebruikt in combinatie met het bestaande PDP-50MXE1 plasmascherm. De meegeleverde pen fungeert als een muis met drie knoppen en biedt de standaard pc-bedieningsfuncties waarmee de gebruiker vertrouwd is. Bovendien kan deze pen worden gebruikt om te dialogeren, te tekenen en notities aan te brengen op het scherm om belangrijke zaken te beklemtonen. Verder kan een plasmascherm dankzij dit systeem worden gebruikt als interactief informatiebord. Een vernieuwing van de PDK-50HW3 is de usb-aansluitmogelijkheid, zodat gegevens en voeding op een gebruiksvriendelijke manier en met één draad kunnen worden getransporteerd.

Lentepresentje voor consumenten

Een voor allen, allen voor Pokémon