in

Polar voegt met update nieuwe functies toe aan de Polar Vantage M en V

Polar heeft een firmware -update uitgebracht die diverse nieuwe functies toevoegt aan de Polar Vantage V en M multisporthorloges. Firmware-update 5.0.10 brengt de FitSpark™- en race pace-functionaliteit naar de Vantage V en M, evenals compatibiliteit met Strava Live Segments voor de Vantage V.

FitSpark™ persoonlijke trainingsbegeleiding

FitSpark™ trainingsbegeleiding biedt gebruikers van de Polar Vantage V en M dagelijkse, persoonlijke kant-en-klare workouts die zijn afgestemd op je meest recente fitheidsniveau, herstel en trainingsgeschiedenis. Dankzij de duidelijke instructies en begeleiding train je met de juiste techniek en zonder risico op overbelasting.

Race pace

De race pace-functie stelt je in staat om te trainen op een constante snelheid en een bepaalde streeftijd te behalen op een specifieke afstand. De Vantage V of M vertelt je tijdens je run of fietstocht of je voor of achter ligt op schema en wat de vereiste constante snelheid is om je streeftijd te halen. Race pace kan worden ingesteld op het horloge zelf of in de Flow-applicatie.

Strava Live Segments

Met Strava Live Segments kunnen gebruikers van de Polar Vantage V tijdens runs of fietstochten op vooraf gedefinieerde stukken live hun prestaties tracken en vergelijken met Strava’s KOM/QOM of persoonlijke records. Na het linken en synchroniseren van je Polar Flow- en Strava-accounts, geeft de Vantage V een notificatie wanneer er een segment in de buurt is. Om Strava Live Segments te gebruiken op de Vantage V moeten gebruikers beschikken over het Strava Summit analysepakket.

Gebruikers van een Polar Vantage V en M kunnen firmware-update 5.0.10 op hun horloge installeren via de Polar Flow mobiele app of FlowSync desktopapplicatie. Voor meer informatie over deze en toekomstige updates, check de website van Polar.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

LG toont volledige 8K-TV line-up op CES 2020

Samsung Electronics onthult 2020 QLED 8K-tv op CES