in

Poly G7500 tilt videoconferencing naar hoger niveau

Ultra HD 4K video en draadloos delen creëren een volwaardige audio- en videobeleving – Plantronics introduceert de G7500, een apparaat dat een nieuwe dimensie geeft aan samenwerken op afstand.

Zo beschikt de G7500 over Ultra HD 4K video, infinite whiteboarding, zowel een touch- als non-touchdisplay en de mogelijkheid om draadloos content te delen vanaf elk apparaat.

“We besteden niet alleen meer tijd aan vergaderen dan enkele jaren geleden, we werken ook op andere manieren samen dan voorheen. Bijvoorbeeld met medewerkers op afstand en open kantoortuinen”, zegt Chris Thorson, senior director global solutions marketing bij Poly. “Door deze veranderingen is het belangrijk dat videovergaderingen net zo productief worden als een face-to-facegesprek. Met dit in het achterhoofd ontwikkelde Poly de G7500. Jij kunt je volledig focussen op de vergadering en onze technologie doet de rest.”

“Door deze veranderingen is het belangrijk dat videovergaderingen net zo productief worden als een face-to-facegesprek.”

Dat de Poly G7500 ook in minder voor de hand liggende sectoren uitkomst biedt, blijkt uit de woorden van Professor Dr. Wilko Grolman. De Nederlandse KNO-arts zegt: “De verbeteringen en mogelijkheden van de G7500 zullen de kwaliteit van ons chirurgische onderwijs- en trainingsprogramma drastisch verbeteren. De 4K-resolutie brengt ons weer een stapje dichterbij de realiteit, alsof je echt door de ogen van een chirurg kijkt.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Zes op de tien Nederlanders hebben twee of meer ongebruikte elektronicaproducten in huis

Checkpoint Systems: Nederland heeft hoogste winkelcriminaliteit van West-Europa na Spanje