in

Polycom introduceert EagleEye Director II

Innovatieve EagleEye-cameratechnologie zorgt voor nieuwe mogelijkheden en ongeëvenaarde ervaring – Polycom introduceert de nieuwe Polycom EagleEye Director II-camera.

In de huidige werkomgeving hoef je lang niet meer altijd lijfelijk aanwezig te zijn – het komt steeds vaker voor dat tijdens vergaderingen minstens één persoon ‘aanwezig’ is via audio of video. Om werknemers eenvoudig te verbinden met collega’s op afstand om bestanden of schermen met elkaar te delen, zijn nieuwe oplossingen nodig. Met de nieuwe EagleEye Director II-camera zijn virtuele vergaderingen persoonlijker dan ooit.

“Managers ervaren vandaag de dag een kloof tussen wat werkgevers aan technologie bieden en de gebruikerservaring waar werknemers naar op zoek zijn”, zegt Michael Frendo, Executive Vice-President Worldwide Engineering van Polycom. “Ons doel is om deze kloof te dichten door gebruiksvriendelijke en intuïtieve oplossingen voor samenwerking te ontwikkelen, zodat training voor het gebruik niet langer nodig is. Met dergelijke techniek proberen we werknemers zoveel mogelijk het gevoel te geven in dezelfde ruimte te zijn.”

De Polycom EagleEye Director II-camera verandert de ervaring van videoconferencing. Waar videovergaderingen over het algemeen ongemakkelijk en afstandelijk zijn, zorgt deze nieuwe oplossing in combinatie met Polycom Group Series voor een professionele video-ervaring. Zonder dat handmatige aanpassingen of een afstandsbediening nodig zijn, zoomt de camera automatisch in op de actieve spreker en past het beeld zich binnen drie seconden aan. Zodra meerdere personen zich mengen in de discussie, zoomt de camera automatisch weer uit om de groep te tonen. Door het unieke beeld van de ruimte dat zo ontstaat, zie je de reacties en lichaamstaal van alle aanwezigen. De focus op degene die aan het woord is, blijft behouden.

De camera werkt op de Polycom® RealPresence® Group Series vanaf software versie 6.1. Deze productlijn is de drijvende kracht achter Polycoms toonaangevende spraak- en videotechnologie.

De Polycom EagleEye Director II-camera is nu verkrijgbaar in Europa.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

VENZ introduceert A5-W en A502 Multiroom audio apparaten

Plantronics BackBeat PRO 2 wint prestigieuze iF Design Award