in

Pro Evolution Soccer 09 versterkt door extra licenties

Konami heeft een aantal extra licenties bevestigd voor de PES 2009 titels. PES 2009 komt uit op 16 oktober voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc-dvd. De nieuwe game zal voordeel trekken uit het feit dat het een aantal van de grootste clubs en nationale teams van de wereld in zich heeft.

Recentelijk heeft Konami aangekondigd dat het een vierjarig contract heeft afgesloten om in PES 2009 aandacht te besteden aan de UEFA’s Champions League competitie. De uitgever heeft daarnaast ook licenties om gebruik te kunnen maken van een sterke selectie van teams. Zo zal de Nederlandse Eredivisie en de Franse Liga 1 beide geheel vertegenwoordigd zijn, met volledige uitrusting, speelroosters en verwante elementen. Natuurlijk zullen ook clubs als FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milan, FC Porto, Liverpool en Manchester United, vertegenwoordigd zijn in hun officiële kledij. Overige aanvullingen bevatten Zenit St. Petersburg en Brondby IF. Konami heeft ook een aantal nieuwe teams toegevoegd aan PES 2009 waaronder Noord Ierland en Internationale roosters van gerespecteerde teams als Nederland, Engeland en Italië.

De uitgever heeft ook enkele nieuwe stadions in de game gevoegd, zoals Stade de France, Stadio Olimpico di Torino en het nieuwe Wembley Stadium. Deze nieuwe overeenkomsten bevestigen Konami’s commitment om steeds weer nieuwe licenties voor de PES serie te willen verkrijgen.

JetFlash nu ook in 8 GB

Grote fotos zelf printen met HP