in

Grote fotos zelf printen met HP

Een nieuwe betaalbare specialistische fotoprinter die afdrukken maakt tot op A3+ formaat, dat is de de HP Photosmart B8550

De printer is ontworpen voor de foto enthousiast die afdrukken van 10 x 15 cm tot aan A3+ formaat maakt. De afdrukken zijn klaar om ingelijst te worden of om te gebruiken voor posters en kalenders. Door de vijf gescheiden HP Vivera kleurinkten, inclusief zwarte pigmentinkt, kunnen fotografen de kwaliteit in huis halen die vergelijkbaar is met die van een reproductiebedrijf. De B8550 levert bovendien bijzonder heldere beelden, levendige en diepzwarte kleuren en uitstekende lichtvastheid en waterbestendigheid.

De HP Photosmart B8550 A3+ fotoprinter is onderdeel van een breed aanbod van HP consumentenprinters ontworpen voor uitzonderlijke foto afdrukken. Het portfolio omvat:
A3+ printers, zoals de
– HP Photosmart Pro B9180 A3+ fotoprinter – voor gevorderde foto enthousiasten en professionele fotografen. De printer heeft acht HP Vivera pigmentinkten, closed-loop calibratie en kan werken met fotomedia tot 1.5 mm (consumentenadviesprijs incl. BTW € 699).
– De HP Photosmart Pro B8850 A3+ fotoprinter – voor gepassioneerde foto enthousiasten die professionele kwaliteit nodig hebben. Deze printer heeft acht HP Vivera pigmentinkten en kan werken met fotomaterialen tot 0.77 mm (consumentenadviesprijs incl. BTW € 449)
– En de HP Photosmart B8550 A3+ fotoprinter – voor amateur fotografen die kwaliteitfoto’s willen afdrukken tot A3+ formaat, maar het gemak van een alledaagse printer nodig hebben (consumentenadviesprijs incl. BTW € 349). De printer is vanaf oktober 2009 in de markt verkrijgbaar.

Pro Evolution Soccer 09 versterkt door extra licenties

Samsung introduceert s werelds dunste 8 megapixel cameraphone