in

PSPgo voor lekker mobiel gamen

Sony Computer Entertainment Europe heeft de PSPgo (PSP-N1000) speciaal ontworpen voor de digitale, mobiele lifestyle van gamende consumenten. Zij hoeven geen games meer mee te nemen op schijfjes, maar kunnen on-demand games spelen en ook downloaden. De witte of zwarte PSPgo heeft een adviesprijs van 249 euro. Er zijn vouchers van twintig en vijftig euro beschikbaar waarmee gebruikers games kunnen aanschaffen in de PlayStation Store.

De PSPgo beschikt over een flashgeheugen van 16 GB en werkt met een sliderscherm. Ook kan de consument video’s bekijken, muziek spelen en foto’s meenemen en laten zien.

Speciaal voor de PSPgo zijn er de mini’s, kleine ‘snack’ games van diverse ontwikkelaars van over de hele wereld. Deze kleine games zijn maximaal 100 MB groot en kosten tussen 2,99 en 4,99 euro.

Nieuwe PSPgo’ers krijgen bovendien drie gratis games om alvast de gamescollectie mee te beginnen. Er is keuze uit onder andere Killzone, Liberation, Buzz!, LocoRoco, Patapon, US Navy Seals Fireteam Bravo 3.

Dit najaar komt ook een door Sony ontwikkelde nieuwe muziektoepassing die gebruikmaakt van SensMe channels beschikbaar voor downloaden naar PSP. Met deze toepassing kunnen gebruikers met hun PSP genieten van hun favoriete muziek via een uitgebreide gebruikersinterface die exclusief voor PSP is ontworpen. SensMe channels is een op stemming gebaseerd muziekaanbevelingssysteem dat muziekcontent categoriseert in kanalen zoals relax, dance en upbeat en afspeellijsten aanbeveelt voor gebruikers.

Motor Mouse

Eenvoudig vaarroutes plannen met HomePort