in

Laptopladers van Eminent

Eminent presenteert twee nieuwe universele laptopladers. De EM3973 is geschikt om thuis of op het werk een laptop op te laden. Eminent levert de EM3971 inclusief twee extra stekkers voor het opladen van een laptop in de auto en in het vliegtuig. Beide apparaten zijn bovendien te gebruiken om een lcd-scherm van stroom te voorzien. Via een usb-poort kun je ook nog een mobiele telefoon of mediaspeler gelijktijdig opladen. De EM3973 heeft een winkeladviesprijs van 32,50 euro. De EM3971 kost 39,50 euro.

De EM3973 en EM3971 zijn universele laptopladers van 100W. Bij deze opladers zitten tien verschillende laptopstekkers. Hierdoor zijn ze geschikt om te gebruiken met vrijwel alle laptops die momenteel in omloop zijn. Deze 100W laptopladers zorgen voor genoeg stroom om te werken op een laptop en tegelijkertijd de accu op te laden.

Waar de EM3973 vooral geschikt is voor thuis of op het werk, is de EM3971 voorzien van extra stekkers voor gebruik in de auto en het vliegtuig. De oplader weegt nog geen 500 gram. De opladers hebben geen ventilator. Hierdoor is het geluidsniveau minimaal, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Behalve het opladen van laptops zijn de EM3973 en EM3971 geschikt om lcd-monitors van stroom te voorzien. Beide producten zijn te gebruiken als vervanging voor bijvoorbeeld een defecte monitorvoeding – alle lcd-schermen worden ondersteund. Ook heeft de lader een usb-poort voor het opladen van usb-apparaten, waaronder mobiele telefoons , mp3-spelers en mediaspelers.

Motor Mouse

Eenvoudig vaarroutes plannen met HomePort