in

Eenvoudig vaarroutes plannen met HomePort

Garmin introduceert Garmin HomePort, navigatiesoftware speciaal voor watersporters. Met dit nieuwe product is het nu mogelijk om thuis complete vaarroutes uit te stippelen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een computer en een Garmin kaartplotter.
De consumentenadviesprijs van Garmin HomePort zal 29 euro bedragen.
 

Garmin HomePort kan BlueChart-waterkaarten op micro(SD) uitlezen en toont ze vervolgens op het computerscherm. Daarna kan eenvoudig een reis worden uitgestippeld en kunnen interessante plekken als waypoints worden gemarkeerd. Bovendien kan de gebruiker afgelegde routes bewaren en analyseren. Ook de gevaarlijke punten onder water op de route geeft HomePort duidelijk weer. Verder berekent HomePort snelheid, brandstofverbruik, verwachte aankomsttijd en diepteprofielen. Nadat een route is gepland kan het Garmin micro(SD) kaartje weer in de kaartplotter aan boord geplaatst worden. Na afloop van een boottocht kunnen de vaargegevens ook in HomePort worden uitgelezen en opgeslagen voor later gebruik.
 
HomePort is compatibel met BlueChart g2 Vision, BlueChart g2 en BlueChart gegevens. Garmin HomePort is vanaf november verkrijgbaar bij de betere watersportwinkel op een 2GB micro(SD) geheugenkaart. 
 

PSPgo voor lekker mobiel gamen

Samenwerking Denda Games en iWin