in

Razer Wolverine V2 brengt precisie en controle naar Xbox Series X|S

Razer introduceert de Wolverine V2-controller die speciaal voor de Xbox Series X|S is ontworpen. De Wolverine V2 heeft Razers eigen Mecha-Tactile Action Buttons en Mecha-Tactile D-Pad.

De controller biedt een hoge mate van ergonomie en veel mogelijkheden tot personalisatie. Hierdoor ervaren gebruikers meer precisie en controle over hun gameplay.

Het verbeterde ergonomische ontwerp maakt de controller ideaal om de hele dag comfortabel mee te kunnen gamen. Hij heeft een natuurlijke grip waardoor de knoppen goed en nauwkeurig kunnen worden bediend. Bovendien zorgen de rubberen anti-slip handvatten voor nog meer controle tijdens het gamen.

Het verbeterde ergonomische ontwerp maakt de controller ideaal om de hele dag comfortabel mee te kunnen gamen

Razer’s eigen Mecha-Tactile Action Buttons hebben een levensduur van drie miljoen klikken. De knoppen hebben verder een kortere actuatieafstand van 0,65 mm voor een 35% snellere werking dan de standaard knoppen van membraan. Daarnaast is elke knop nauwkeurig afgesteld voor een grotere precisie.

Naast snellere switches heeft de Wolverine V2 twee programmeerbare multifunctionele knoppen. Deze kunnen worden geconfigureerd via de Razer Controller Setup for Xbox. Zo kunnen gamers de knoppen aan de voorkant opnieuw instellen naar hun eigen voorkeur voor meer controle. En voor momenten waarop reflexen en snelheid cruciaal zijn, hebben de trigger-switches op de Wolverine V2 een Hair Trigger Mode met trigger stops, voor een zeer hoge vuursnelheid.

Prijs en beschikbaarheid | €119,99

De Razer Wolverine V2 is verkrijgbaar via Razer.com, in RazerStores, en via selecte retailers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Een op drie Nederlanders verwacht dit jaar minder Black Friday-aankopen te doen

PlayStation 5 lanceert vandaag samen met een nieuwe generatie geweldige games