in ,

Resideo vervult behoefte aan eenvoud met T4R draadloze thermostaat

Honderdduizenden mensen gebruiken nog steeds gecompliceerde, energie-inefficiënte thermostaten voor het bedienen van hun verwarmingssysteem.

Met de Honeywell T4R draadloze thermostaat van Resideo profiteren gebruikers van gebruiksgemak en automatische bediening, waarmee het instellen van de temperatuur heel eenvoudig wordt. De T4R vereenvoudigt ook het installatieproces dankzij universele aansluiting en bedrading.

Resideo’s T4R draadloze thermostaat is ontworpen voor energie-efficiëntie met minimale handelingen van de gebruiker. De T4R heeft volop slimme functies waarmee de gebruiker automatisch profiteert van de voordelen van ingebouwde energie-efficiëntiefuncties. Daarnaast zijn er functies waarmee hij zijn comfortniveau kan regelen, zoals:

 • intuïtieve interface om gemakkelijk en optimaal de temperatuur aan te passen;
 • modulerende temperatuurregeling die de energie-efficiëntie verbetert;
 • optimalisatiefuncties die zelf leren hoe de ruimte wordt verwarmd, waardoor minder handelingen van de gebruiker nodig zijn en de energie-efficiëntie wordt verbeterd.

De T4R is dankzij de universele ketelmodule toepasbaar op vrijwel elke cv-ketel en stadverwarming. De ketelmodule is zowel geschikt voor OpenTherm™- als aan/uit-cv-ketel.

Eén thermostaat, meerdere toepassingen

De T4R maakt gebruik van standaard aansluitingen en bevestigingen, waardoor installateurs simpel, snel en goedkoop een oude thermostaat kunnen vervangen.

 • Compatibel met aan/uit- en OpenTherm-applicaties, zoals cv-ketels, stadsverwarming en zonekleppen.
 • De universele wandplaat met eenvoudige bedradingroute en de opklik-afdekplaat voor de aan de wand bevestigde grondplaat vereenvoudigen de installatie en verbeteren de kostenefficiëntie.
 • Na montage is de T4R-thermostaat klaar voor gebruik en hoeft er – door de intuïtieve bediening – praktisch niets uitgelegd te worden aan de klant.

Vele functies:

 • Duidelijk, gebruiksvriendelijk display met simpele iconen en drukknoppen om door het menu te lopen;
 • Programma’s van zeven dagen, 5/2 dagen of losse dagen met de keus uit vier of zes onafhankelijke temperatuurinstellingen, waardoor de gebruiker een programma kan maken dat past bij zijn behoeften;
 • Handige toetsen, waarmee de gebruiker snel wijzigingen kan maken;
 • ‘Vakantie’-modus met de flexibiliteit om het aantal dagen te veranderen;
 • Automatische zomer- en wintertijdaanpassing voor efficiënte regeling het hele jaar door;
 • Standby-modus met vorstbescherming voor nog meer gemoedsrust (buitensensor los verkrijgbaar).

Rob Nagel, Sales Leader Nederland bij Resideo: “We komen met de T4R draadloze thermostaat om gebruikers te voorzien van slimme, automatische energiebesparing. Daarnaast willen we ze toegankelijker maken voor zowel de installateur als de gebruiker. Net zoals niet elke installateur een connected thermostaat wil installeren, wil ook niet elke huiseigenaar zo’n thermostaat. Het is dus heel belangrijk dat we ook deze doelgroep precies geven waar ze behoefte aan hebben. Er blijft vraag naar eenvoudig te gebruiken, programmeerbare thermostaten met het standaard klokprogramma. Allemaal om meer energie-efficiëntie te behalen en dat is precies wat de T4R doet.”

De Honeywell Home T4R is verkrijgbaar bij de groothandel

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Wereld Back-up Dag: Raak nooit meer je favoriete bestanden kwijt

DigiTest: Ring Video Doorbell Pro 2 review