in

Ring introduceert twee nieuwe videodeurbellen en een nieuwe, innovatieve pre-roll-technologie, een primeur voor batterijdeurbellen

Ring, dat als missie heeft om buurten veiliger te maken, introduceert de nieuwe Video Doorbell 3, Video Doorbell 3 Plus en Pre-Roll-functie. Met de Pre-Roll-functie is het bedrijf de eerste op de markt, die deze technologie beschikbaar maakt voor een videodeurbel op batterijen.

Pre-roll – alleen beschikbaar op de gloednieuwe Video Doorbell 3 Plus – maakt een opname van de vier seconden voordat er beweging wordt gedetecteerd. Gebruikers zien zo wat de aanleiding was voor de bewegingsmelding. Ook komt Ring binnenkort met een nieuwe versie van de Ring Chime en de Chime Pro voor gebruikers die de Ring-meldingen in hun hele woning willen horen.

  • Ring Video Doorbell 3 en Ring Video Doorbell 3 Plus zijn nieuwste toevoegingen aan Ring’s productlijn van videodeurbellen.
  • Pre-roll geeft gebruikers van de Video Doorbell 3 een beter beeld van wat er bij hun voordeur gebeurt door fragment van vier seconden vóór de gedetecteerde beweging.
  • Beide nieuwe videodeurbellen hebben Privacy Zones waarmee gebruikers delen van het blikveld van de camera kunnen blokkeren en ook audio- en bewegingsdetectieschakelaars om een opname eventueel te verhinderen.
  • Ring heeft ook een next generation Ring Chime en Chime Pro aangekondigd, waarmee gebruikers Ring-meldingen door hun hele woning horen.

Bij Ring verleggen we voortdurend onze grenzen om de meest innovatieve producten en functies te leveren aan onze gebruikers

Jamie Siminoff, oprichter en Chief Inventor van Ring: “Bij Ring verleggen we voortdurend onze grenzen om de meest innovatieve producten en functies te leveren aan onze gebruikers. We hadden al Pre-Roll-achtige functies op onze bedrade toestellen, maar we vinden het belangrijk dat ook gebruikers met een videodeurbel op batterijen deze functie kunnen gebruiken. Zo hoeft niemand meer te missen wat er bij de voordeur gebeurt. We zijn trots dat we met Ring Video Doorbell 3 en Ring Video Doorbell 3 Plus gebruikers nog meer keuzemogelijkheden op het gebied van huisbeveiliging geven, waarbij de privacy en controle voorop blijven staan.”

Next generation videodeurbellen

De Video Doorbell 3 en Video Doorbell 3 Plus van Ring bouwen voort op de veelzijdige functies van de Video Doorbell 2. Met een instelbare bewegingszone, genaamd close-up-zone, wordt binnen een afstand van 1,5 tot 4,5 meter van de voordeur beweging gedetecteerd. Bovendien is de wifi-verbinding door de dual-band 2.4 GHz/5 GHz verbeterd. De Video Doorbell 3 Plus, de premium videodeurbel op batterijen, is het eerste batterijtoestel van Ring met Pre-Roll-functie. De deurbel is compatibel met Amazon Alexa, zodat gebruikers eenvoudigweg kunnen zeggen: “Alexa, show me the front door”, om zicht te krijgen op de voordeur met de Live View-optie op de Video Doorbell 3. Of: ”Alexa, answer the front door”, om te praten met degene die bij de voordeur staat. Met Linked Devices, beschikbaar voor alle producten van Ring, koppelen gebruikers hun deurbel aan compatibele camera’s van Ring. Op die manier creëren ze een geïntegreerd beveiligingssysteem voor het hele huis.

Hoor meldingen luid en duidelijk

Met de vernieuwde Ring Chime en Chime Pro krijgen gebruikers door hun hele huis geluidsmeldingen te horen. Chime Pro beschikt daarbij over een ingebouwd nachtlampje en een wifi-extender om de wifi-verbinding van de Ring-deurbellen en -camera’s te verbeteren. Beide nieuwe Chimes werken op alle deurbellen en camera’s van Ring en geven realtime geluidsmeldingen zodra een Ring-device beweging waarneemt of wanneer iemand op de bel drukt. Zo missen gebruikers nooit meer iets.

De beveiliging helemaal onder controle

Privacy, veiligheid en controle zijn de basis voor Ring. De Video Doorbell 3 en Video Doorbell 3 Plus beschikken over Privacy Zones waarmee gebruikers delen van het gezichtsveld van de camera kunnen blokkeren. Net als bij alle deurbellen en camera’s van Ring zijn de nieuwe deurbellen uitgerust met een knop waarmee gebruikers omwille van hun privacy de beeld- of geluidsopname kunnen uitzetten.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Video Doorbell 3 is vanaf 28 april 2020 in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, via Ring.com en Amazon voor een adviesprijs van 199 euro. De Video Doorbell 3 Plus zal later beschikbaar zijn in Nederland voor een adviesprijs van 229 euro.

De Chime en Chime Pro zijn vanaf volgende maand in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, via Ring.com en Amazon voor respectievelijk 35 euro en 59 euro.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe WiFi 6 accesspoint van Zyxel

Epson introduceert twee hoogwaardige fotoprinters voor designbewuste fotografen en artiesten