in

Rugzak met ingebouwde camera voor de wintersport

O’Neill heeft zijn nieuwe Campack serie geïntroduceerd. Met deze rugzak inclusief ingebouwde camera is het mogelijk om tijdens het skiën te filmen. Zonder enige moeite kan de opname gestart of gestopt worden door het bedienen van de grote opnameknop die zich op de linker schouderband bevindt.

De portable media player met een krachtige oplaadbare Li-Ion batterij bevindt zich in het bovenste vak van de rugzak en neemt alle beelden op die met de camera lens worden gemaakt in een maximale resolutie van 720 x 480. De cameralens kunt u bijvoorbeeld met de meegeleverde houder aan de skibril bevestigen.
De opnameduur kan worden uitgebreid met een algemeen verkrijgbare 2 GB SD/MCC geheugen kaart waardoor de opname duur tot 2 uur wordt verlengd.
Om de opnamen tussendoor te bekijken hoef je alleen de rugzak te openen en de beelden zijn op de mediaplayer te bekijken. Ook kunnen de gemaakte opnamen gemakkelijk op de pc/laptop of internet geplaatst worden.
De Campack is uit voorraad leverbaar, nu tijdelijk met een gratis 2GB geheugenkaart voor een verlenging van de opname duur tot 2 uur.
De rugzak heeft een inhoud van 9 liter en is voorzien van vele handige opbergvakken. Zo kunt u de skibril in een apart vak opbergen en de skihelm aan de rugzak bevestigen. De verkoopprijs van de alles-in-een rugzak is 299,95 euro. Hij is verkrijgbaar bij www.wintersportbril.nl

Schaduwvrije fotobelichting dankzij leds

Samsung Omnia populairste smartphone van Nederland