in

Violet introduceert de mir:ror

Violet is de pionier als het gaat om objecten met het internet te laten communiceren. Het nieuwste onderdeel van de productcatalogus is de Mir:ror, een schijfvormige rfid-reader.

Leg op de transparante plaat een voorwerp met ingebouwde rfid-chip, zoals bijvoorbeeld de meegeleverde Ztamps stickers of een Nanoztag (een klein konijntje met daarin een rfid-chip) en je computer kan dan automatisch internettoepassingen opstarten. Voorbeeld: OV kaart / Trein abbonement met een rfid-chip erop die ervoor zorgt je direct het laatste nieuws met bijvoorbeeld vertragingen in het openbaar vervoer te zien krijgt op je computer, of je houd een paraplu boven de mir:ror en je krijgt direct de laatste weersverwachting te zien.

De rfid-technologie word steeds meer toegepast in ons dagelijkse leven, de mir:ror van Violet is de eerste “mass-market” rfdi-reader in de markt die zoveel mogelijkheden heeft om hem naar ieders wensen aan te passen en te programmeren. Daarnaast stelt Violet zich als doel dat de producten zo eenvoudig mogelijk te gebruiken moeten zijn, dat zelfs een kind van twee ermee overweg kan.

Alle files, zoals Video, Data, Muziek, Plaatjes en Widgets zijn te gebruiken via de computer of het internet. Het apparaat verstuurt e-mails, geeft updates op Facebook en andere sociale netwerk sites of elk ander open internet applicatie. Mir:ror registreert, onthoudt en laat de gebruiker eventueel weten wanneer hij een object moet gebruiken, of hij onthoudt hoe vaak een object gebruikt is. De gebruiker kan de mir:ror intergreren met zijneigen websites of applicaties. De Mir:ror kan vier objecten tegelijkertijd waarnemen en het aantal applicaties per Ztamp is onbeperkt.

Lees in de volgende Digitailing ook meer over Violet’s Nabaztag!

Schaduwvrije fotobelichting dankzij leds

Samsung Omnia populairste smartphone van Nederland