in

Ruime afmetingen, krachtige functies: MMD lanceert de Philips 439P9H SuperWide monitor

MMD kondigt de lancering aan van de 439P9H SuperWide gebogen LCD-monitor. Na het succes van het 49-inch formaat, voegt Philips met de 439P9H een 43-inch optie toe aan de groeiende ultra-brede familie.

De monitor is uitgerust met luxe, brede schermruimte, DisplayHDR 400-technologie en zit boordevol productiviteitsverhogende functies zoals een ingebouwd USB-C-dockingstation, een Windows HelloTM pop-up webcam en een MultiClient Integrated KVM-switch. Daarnaast heeft het talrijke comfort verhogende functies die zijn ontworpen om van begin tot eind een fijne ervaring te bieden.

Breed beeld

De Philips 439P9H biedt professionals in de financiële, bank- en andere B2B-sectoren alle mogelijkheden die ze nodig hebben om elke dag de beste prestaties te leveren. Met een ruim 32:10 SuperWide ontwerp en een resolutie van 3840 x 1200 kan dit model gemakkelijk twee 16:10 high-performance monitoren vervangen, waardoor tijd en ruimte wordt bespaard en het aantal kabels beperkt. De 1800R-kromming is ontworpen om het gezichtsveld van de gebruiker te verbreden, vervorming te verminderen en het gehele perifere gezichtsveld te gebruiken, waardoor optimaal kijkcomfort wordt gecreëerd.

Dit comfortabele en aantrekkelijke beeld helpt de concentratie te verbeteren. Uitgerust met MultiView-technologie en een MultiClient Integrated KVM-switch, maakt de Philips 439P9H dual connect en weergave mogelijk, waardoor gebruikers tegelijkertijd met meerdere apparaten kunnen werken. Bovendien biedt het VESA-gecertificeerde DisplayHDR 400 buitengewone helderheid, kleuren en contrast voor een geweldige kijkervaring. En voor de gaming fans zorgt Adaptive-Sync-technologie voor heerlijk soepel, snel en artefactvrij gamen.

Probleemloos docken

Voor diegenen die tijd willen besparen en hun productiviteit verbeteren, heeft de Philips 439P9H de oplossing. Met een ingebouwd USB-C-dockingstation met stroomvoorziening biedt deze monitor de gebruikers een breed scala aan handige functies, allemaal met één slanke USB-C-connector. Randapparatuur zoals een toetsenbord, muis en RJ-45 Ethernet-kabel kunnen zo rechtstreeks op het dockingstation van de monitor worden aangesloten. Ook is het mogelijk een notebook op de monitor aan te sluiten voor video’s met hoge resolutie, supersnelle gegevensoverdracht en de notebook tegelijkertijd op te laden. Connectiviteit is nog nooit zo eenvoudig en flexibel geweest.

Comfortabel werken

De Philips 439P9H is uitgerust met een groot aantal comfort verhogende functies en professionals kunnen erop vertrouwen dat hun welzijn in goede handen is, zelfs bij lange werkdagen. De LowBlue-modus beschermt de ogen tegen vermoeidheid, de EasyRead-modus biedt een aangename papierachtige-leeservaring, de Windows HelloTM pop-up webcam met gezichtsherkenningstechnologie laat je veilig aanmelden en een draaibare, kantelbare, in hoogte verstelbare standaard en VESA-bevestiging zorgen voor een comfortabele kijkpositie.

Krachtig, productief en een genot om te zien; de Philips 439P9H-monitor is beschikbaar vanaf november 2019 met een adviesprijs van € 979,-.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Black Friday: Nederlander gelooft korting niet, maar koopt toch