in

Samenwerking Denda Games en iWin

Denda, uitgever van casual games, heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten met ontwikkelaar iWin, gevestigd in San Francisco. Door het tekenen van deze overeenkomst wordt Denda uitgever van de volledig Nederlandstalige games van iWin. Deze maand zal Denda de samenwerking officieel starten met de release van de succesvolle games Jewel Quest III en Mah Jong Quest III – Balance of life, waarna in oktober de release van de populaire zoek en vind game Jewel Quest Mysteries II volgt.

De drie genoemde games zijn online succesvol geïntroduceerd op de bekendste en meest toonaangevende downloadportalen ter wereld en kent een grote groep fanatieke gebruikers. De titels zijn bekend bij de casual gamer waardoor er een goede basis is om het succes van de games naar het retailkanaal uit te rollen.

‘Wij zijn erg blij met de samenwerkingsovereenkomst die we met iWin hebben gesloten. Met Jewel Quest en Mah Jong Quest hebben zij twee wereldwijd bekende “brands” ontwikkeld en zorgen ze er tevens voor dat de kwaliteit van deze titels steeds weer beter wordt,’ zegt Ries Derkman, Head of Product Management & Licensing van Denda Publishers. ‘iWin en Denda passen als bedrijven goed bij elkaar, dit zie ik terug in de gedrevenheid van de mensen en in de wens en het streven om altijd de beste kwaliteit te leveren aan de klant.’

Powertraveller lanceert minigorilla en powergorilla

Tassenmerk Dicota ruimt op