in

Powertraveller lanceert minigorilla en powergorilla

Professionals en consumenten willen altijd vertrouwen op hun mobiele apparatuur als zij op pad gaan. Powertraveller, ontwikkelaar en producent van draagbare oplaadoplossingen voor digitale apparaten, introduceert twee slimme opladers voor onderweg: de minigorilla en de powergorilla.
De consumentenadviesprijs van de minigorilla bedraagt € 119,99 inclusief btw. De consumentenadviesprijs van de powergorilla bedraagt € 199,99 inclusief btw.
Beide producten worden geleverd inclusief een neopreen reishoes, een universele adapter en connectoren voor de meest gebruikte apparaten.

De minigorilla, de krachtige lader op zakformaat en de robuuste powergorilla zijn uitermate geschikt voor het laden van mobiele apparatuur en bieden uren ononderbroken extra power. Terwijl de minigorilla speciaal is ontwikkeld als ultieme draagbare lader voor netbooks, is de powergorilla een stevige en stijlvolle oplader voor laptops. Daarnaast zijn ze beiden te gebruiken voor het laden van bijna alle mobiele apparatuur zoals mobiele telefoons, e-readers, handycams, digitale camera’s, iPods en iPhones.  

PSPgo voor lekker mobiel gamen

Samenwerking Denda Games en iWin